Office greške šifre proizvoda ERR_MISSING_PARTNUMBER or ERR_INVALID_TOKEN

Kada unesete šifru proizvoda na Office.com/setup, možete da vidite neku od sledećih poruka o grešci:

  • "Žao nam je, trenutno ne možemo da vam podesmo nalog. Prekinite šifru proizvoda i pokušajte ponovo kasnije. Ako se to ponovo desi, obratite se podršci." [Kôd greške: ERR_MISSING_PARTNUMBER]

  • „Žao nam je, ne možemo da pronađemo ovu šifru proizvoda u bazi podataka [Kôd greške: ERR_INVALID_TOKEN]

Ova poruka se pojavljuje ako unesete šifru proizvoda za stariju verziju sistema Office koja nije dostupna za preuzimanje sa adrese Office.com/setup. Te šifre proizvoda možete da unesete u sledećim situacijama.

Napomena: Podrška za Office 2007 je obustavljena 10. oktobra 2017. Za više informacija potražite u članku Kraj podrške za Office 2007.

Ako šifra proizvoda ne funkcioniše na ovim sajtovima, možda je u pitanju šifra za količinsku licencu. Šifre za količinsku licencu obično koriste organizacije kako bi aktivirale količinska izdanja sistema Office Professional Plus. Ako imate šifru za količinsku licencu, obratite se administratoru da biste dobili pomoć prilikom instaliranja sistema Office ili pročitajte članak Aktiviranje količinskih izdanja sistema Office da biste aktivirali Office Professional Plus pomoću šifre proizvoda.

I dalje vam je potrebna pomoć? Obratite se podršci

Ako ste pratili uputstva u ovom članku, ali vam je i dalje potrebna pomoć, pomoć potražite na stranici Microsoft podrška.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×