Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Office Mobile aplikacije –Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobilei OneNote – su napravljena od građene za dodir, ponudu na poznato iskustvo koje Office klijenti očekuju i pružaju mogućnosti osobe ostvaruje produktivnost u pokretu.

Napomena: Ovaj članak se odnosi na Office aplikacija za mobilne uređaje na 10 u operativnom sistemu Windows tablet računara ili dodira PC.

Instaliranje aplikacija

Aplikacije su možda već instalirane. Ali ako ste upravo nadogradili operativni sistem na Windows 10 ili kupili novi uređaj, možete da ih instalirate.

Gde su aplikacije?

Prst dodiruje dugme „Sve aplikacije“, zatim dugme „Excel Mobile“, dugme „OneNote“, dugme „PowerPoint Mobile“, a zatim dugme „Word Mobile“

Možete da pronađete mobilne aplikacije tako što ćete dodirnuti dugme Sve aplikacije Dugme „Sve aplikacije“ u Windows 10. Ako želite verzije za računare, dodirnite dugme " Sve aplikacije " Dugme „Sve aplikacije“, a zatim izaberite fasciklu za Microsoft Office.

Šta možete da radite sa programom Word Mobile?

Prst dodiruje karticu „Prikaz“, dugme „Pročitaj“, prevlačenje nalevo, prevlačenje nadesno, dodir na „...“, dodir na „Uredi“

„Režim čitanja” je novi način za prikazivanje dokumenata: Word lepo reflows dokument da biste prilagodili male ekrane. I pametno pronalaženje, tehnologiju Bing, donosi dodatni resursi na mreži kao što su slike i reference web direktno u dokumentu da vam dublji uvide i nove ideje.

Šta možete da radite sa programom Excel Mobile?

Dodiri prsta, fx dugme, dodir na ćeliju A1, prevlačenje iz A1 u B1, zatim dodir zelenog potvrdnog znaka

Power i preciznosti Excel sada je napravio lak za mobilne telefone. U ovom animaciju, pokazaćemo vam kako da otkucate formulu. Kada koristite tastature na ekranu, pronaći ćete upoznati kontrole podešen za dodir tako da možete da uradite više opcija unakrsne tabele radi udobno na mali tablet.

Šta možete da radite sa programom PowerPoint Mobile?

Prst dodiruje karticu „Projekcija slajdova“, dugme „Od početka“, prevlači levo, desno, dole, a zatim „Završi projekciju“

Ova animacija vam pokazuje kako da brzo prevucite kroz prezentacije. Ali PowerPoint Mobile da uradite više od toga. Lako možete da napravite divan slajdove i da koristite sve prelaza i animacija efekte koje ste upoznati sa na radnoj površini. Osim toga, novu perom, laserski pokazivač i isticanje funkcije vam omogućavaju da naglasite ključnih koncepata dok izlažete.

Šta možete da radite sa programom OneNote na tabletu?

Prst dodiruje polja za potvrdu, prst dodiruje „Nacrtaj“, ističe i iscrtava na stranici

Hvatajte, organizujte i delite ideje pomoću beležnica kojima možete da pristupite na bilo kom uređaju. Otkucajte, napišite ili nacrtajte i pronađite beleške (čak i one napisane rukom) u munjevitoj pretrazi. Oživite beležnice pomoću oznaka, tabela i slika i podelite ih da biste istovremeno radili sa drugima.

Kako se ove aplikacije razlikuju od drugih verzija?

Poređenje različitim verzijama programa Excel

Poređenje funkcija programa Word na različitim platformama

Takođe pogledajte

Pomoć za Excel Mobile za Windows

Pomoć za PowerPoint Mobile za Windows

Pomoć za Word Mobile za Windows

Teme pomoći za OneNote

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×