Okupljanje tima za bolje sastanke

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Ponekad ćete želeti da povedete tim za sastanak i timovi mogu da vam obezbede moćnu virtuelnu sobu za sastanke. Možete da zakažete sastanak, održite sastanak, delite ekrane i sarađujete u realnom vremenu, direktno u okviru aplikacije timovi na radnoj površini.

Planiranje sastanka

Kada planirate sastanak u timovima, on će se automatski dodati u kalendar, a učesnici koje dodate dobiće pozivnice da bi ga dodali u kalendare.

 1. Kliknite na dugme sastanci u oknu za navigaciju sa leve strane

 2. Izbor rasporeda sastanka

  Na kartici sastanci kliknite na "Planiranje sastanka" da biste dodali sastanak u kalendar
 3. Unesite informacije o sastanku u navedene polja. Obuhvat

  • Lokacija je opcionalno polje. Ako želite samo da imate sastanak na mreži bez fizičke lokacije, samo ostavite podrazumevani sastanak Microsoft tima. U suprotnom možete da odaberete sobu za sastanke iz direktorijuma ili da ručno otkucate lokaciju.

  • Možete da pojednostavite proces dozvoljavanja osobama da prisustvuju tako što ćete koristiti stavku izaberite kanal za upoznavanje. To će imati dvostruki efekat reklamiranja sastanka na tom kanalu i omogućavajući svima u kanalu da prisustvuju.

  • Pozivanje ljudi vam omogućava da dodate određene osobe na sastanak. Ovo je korisno ako želite da šaljete pozivnice sastanku ili ako želite da pozovete ljude izvan tima na sastanak.

  • Ako ste naveli ljude da vas pozovu, možete da kliknete na vezu pomoćnika za planiranje da biste dobili pomoć za izdvajanje vremena kada su sve osobe dostupne za sastanak. Ako je ovo sastanak koji želite da imate redovno, samo potvrdite izbor u polju za potvrdu Ponovi da biste ga napravili periodičnim sastankom.

  Planiranje novog sastanka tako što ćete otići na karticu "sastanci" u timovima

  Savet: Polje " Detalji " je odlično mesto za dodavanje dnevnog reda za sastanak kako bi vaša grupa mogla da se pripremi unapred.

 4. Izaberite stavku Planiranje sastanka.

Imate sastanak

Kada dođe vreme za sastanak, imate nekoliko opcija za pridruživanje sastanku.

 • Otvorite događaj sastanka iz Outlook kalendara i kliknite na dugme Pridruži se sastanku.

 • Idite na karticu sastanci Microsoft timova (na istom mestu na kojem ste otišli da biste planirali sastanak sa) i tamo izaberite sastanak. Kliknite na dugme pridruži se da biste počeli.

 • Ako je sastanak proknjižen na kanal, možete samo da kliknete na obaveštenje o sastanku na kanalu i odaberete stavku Pridruži se na mreži.

Kada se povežete sa sastankom, možete da delite video zapis, delite radnu površinu i još puno toga.

Uključivanje ili isključivanje veb kamere za deljenje video zapisa tokom sastanka

Uključivanje (ili isključivanje) kamere za video konferencije

Privremeno isključite mikrofon tokom sastanka

Privremeno isključite (ili isključite) mikrofon

Deljenje radne površine sa drugima na sastanku

Deljenje radne površine tako da drugi mogu da vide ekran

Kliknite na dugme za prekid sastanka da biste napustili sastanak

Prekid poziva

Želite da uradite ad hoc sastanak?

Ponekad u okviru za ćaskanje dolazi do trenutka kada bi brzi poziv mogao da premesti stvari. U tom slučaju možete da koristite dugme " upoznajte Sastanak tipa „Sastani se odmah“ " da biste pokrenuli neplanirani sastanak. Kao što su planirani sastanci, možete da delite ekran, uključite (ili isključite) video zapis i pozovete druge da se pridruže. Kada se završi sastanak, stavka će biti dodata razgovoru koja ukazuje na to da se sastanak dogodio i njegovo trajanje.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Takođe pogledajte

Planiranje sastanaka sa Microsoft timovima (YouTube)

imaju sastanke na kanalu Microsoft tima (YouTube)

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×