Omogućavanje brze popune u programu Excel

Omogućavanje brze popune u programu Excel

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Brza popuna automatski popunjava podatke kada dobije šaru. Da biste ga koristili, pogledajte članak Korišćenje brze popune. Međutim, ako ste na Windows uređaju, možda ćete morati da biste omogućili ovu funkciju pre nego što ga koristite.

  1. Na kartici Datoteka > Opcije.

  2. Izaberite stavku " Više opcija " u oknu sa leve strane i uverite se da je potvrđen izbor u polju za Automatska brza popuna .

    Opcija za omogućavanje brze popune ako je ona isključena

  3. Kliknite na dugme U redu.

  4. Zatvorite i ponovo pokrenite Excel.

Ručno pokretanje brze popune

Ako znate da je brza Popuna je omogućeno, ali i dalje ne rad, a zatim možete da ga pokrenete ručno tako što ćete izabrati stavke Podaci > Brza popuna ili Početak > Brza popuna. Takođe možete da pritisnete kombinaciju tastera Ctrl + E na tastaturi.

Opcija „Brza popuna“ na traci

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Takođe pogledajte

Video obuku: automatsko popunjavanje i FlashFill

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×