Omogućavanje funkcija objavljivanja

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste koristili funkcije za upravljanje sadržajem Web, morate da aktivirate objavljivanje funkcija za lokaciju. Da biste omogućili objavljivanje funkcija za podlokacije, prvo morate aktivirati infrastruktura objavljivanja za lokaciju najvišeg nivoa u kolekciji lokacija.

  1. U Meniju Radnje na lokaciji meni Meni „Radnje na lokaciji“ , izaberite stavku Postavke lokacije.

  2. Postupite na neki od sledećih načina:

Omogućavanje objavljivanja na nivou lokacije

  1. Na stranici "Postavke lokacije", u odeljku Radnje na lokaciji , izaberite stavku Upravljanje funkcijama lokacije.

  2. Pored SharePoint Server objavljivanje, kliknite na dugme Aktiviraj.

    Napomena: Da biste omogućili objavljivanje funkcija za podlokacije, prvo morate aktivirati infrastruktura objavljivanja za lokaciju najvišeg nivoa u kolekciji lokacija.

Omogućavanje objavljivanja na nivou kolekcije lokacije

  1. Ako se ne nalazite u korenu lokacije, u odeljku Administracija kolekcije lokacija kliknite na vezu Idi u postavke glavne lokacije.

  2. Na stranici „Postavke lokacije“, u odeljku Administracija kolekcije lokacija kliknite na vezu Funkcije kolekcije lokacija.

  3. Na stranici „Funkcije kolekcije lokacija“, pored stavke Infrastruktura za objavljivanje u sistemu SharePoint Server kliknite na dugme Aktiviraj.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×