Omogućavanje korisnicima da štampaju više prikaza odjednom

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada korisnici kliknu na dugme Odštampaj samo prikaz koja se štampa je podrazumevano prikazu "Aktivno". Ako želite da sve prikaze u predlošku obrasca da biste odštampali ili određeni broj prikaza za štampanje, možete da koristite dijalog " Štampanje više prikaza " da biste odredili koji prikazi trebalo da budu odštampane i u kom redosledu.

Deo dijaloga „Štampanje više prikaza“

  1. U meniju Prikaz izaberite stavku Štampanje više prikaza.

  2. Na listi prikaza , potvrdite izbor u polju za potvrdu pored svakog prikaza koji želite da Microsoft Office InfoPath podrazumevano odštampa svaki put kada korisnici kliknu na dugme Odštampaj u obrasce. Prikazi se štampaju u redosledu po kom se pojavljuju na ovoj listi.

  3. Da biste premestili prikaza nagore ili nadole u redosledu štampanja, izaberite prikaz koji želite da premestite, a zatim kliknite na dugme Premesti nagore ili Premesti nadole, tim redom.

  4. Ako želite da horizontalne linije ili drugi znak za razdvajanje da biste odštampali između prikaza, izaberite stavku na listi sa zasebnim prikazima .

  5. Ako ne navedete u suprotnom, korisnicima možete da prilagodite ove iste postavke tako što ćete izabrati Više prikaza u dijalogu Štampanje . Da biste sprečili korisnike da promene postavki štampanja, opozovite izbor u polju za potvrdu Dozvoli korisnicima da biste promenili ove postavke . Ovo će onemogućiti u polju za potvrdu Više prikaza u dijalogu Štampanje korisnika i sprečava korisnike da pristupe u Više prikaza dijalog.

Napomena: U predloške obrazaca kompatibilne sa pregledačem nije podržana mogućnost da štampaju više prikaza odjednom.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×