Omogućavanje u realnom vremenu transkripcijom i prevođenje u emitovanja Skype sastanka

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ova funkcija je trenutno u pregledu i može promeniti kako da se objavljuju ili ažuriraju.

Povećavanje publici hvata od vaše Emitovanje Skype sastanka tako što ćete koristiti u realnom vremenu transkripcijom i prevod.

Ova funkcija je sada dostupna kao javne pregled. Deset govornog jezika su dostupni: engleski, španski, francuski, nemački, kineski (kineski), italijanski, portugalski (Brazil), arapski, ruski i japanski. Prevod je dostupna na više od 60 jezika. Više informacija o jezike koje podržava Microsoft Translator.

Uključivanje pregled funkcija

IT administratori mogu uključiti pregled funkcije iz Skype for Business centra administracije ili koristeći PowerShell.

Sa Skype for Business centra administracije, izaberite stavku sastanke na mreži > emitovanje sastanci, a zatim izaberite stavku Omogući Skype sastanak emitovanje pregled funkcija za moje organizacije.

Skype za posao centar administracije

Omogućavanje emitovanje sa transkripcijom i Prevod

Emitovanje organizatorima možete da omogućite emitovanja sa u realnom vremenu transkripcijom i prevod kada se kreira sastanak.

U odeljku transkripcijom i prevod izaberite Omogući transkripcijom i prevod za automatsko generisanje natpisa. Organizatorima možete da izaberete do 6 jezika za Prevod i prevod.

Omogućavanje transkripcijom i Prevod

Učesnici će moći da biste izabrali jezik koji žele kada gledaju emitovanje.

Takođe pogledajte

Pomoć za emitovanja Skype sastanka

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×