OneDrive datoteka ili fascikla nikada ne dovršava sinhronizaciju

Problem

Ovaj članak sadrži informacije koje se primenjuju kada koristite prethodnu OneDrive aplikacija za sinhronizaciju (groove.exe).

Napomena: Ovaj članak se odnosi samo na prethodni OneDrive za posao ili školuaplikacija za sinhronizaciju (groove.exe). U većini slučajeva, preporučujemo da umesto njega koristite noviju OneDrive aplikaciju za sinhronizaciju (onedrive.exe). Koja OneDrive aplikacija?

Koristite OneDrive za posao ili školu da biste sinhronizovali Microsoft SharePoint biblioteku sa računarom. Kada prikazujete datoteke u lokalnoj fascikli u kojoj se datoteke sinhronizuju, neke fascikle ili datoteke nastavljaju da prikazuju plave sinhronizovane indikatore, a ne zelenu oznaku potvrde koja označava uspeљnu sinhronizaciju. To ponašanje se nastavlja, čak i kada dugo čekate.

Rešenje

Postoji nekoliko uslova koji mogu da izazovu neprekidni problem sa sinhronizacijom. Da biste rešili ovaj problem, pregledajte datoteke za koje doživite problem da biste identifikovali potencijalni uzrok.   
 

  • Nailazio ste na sledeća ograničenja ili ograničenja:

  • Datoteka sadrži veze ka drugoj datoteci, a ta karika je prekinuta preseljanjem. Na primer, fascikla može da sadrži Microsoft PowerPoint prezentaciju koja sadrži veze ka video datoteci. Ili, Veb stranica sačuvana kao datoteka može da se poveže sa sadržajem u drugim datotekama.

  • Lokalni prostor na disku za obradu datoteka nedostaje.

  • Samo starije verzije: datoteka u biblioteci nema podataka. Datoteke koje ne sadrže podatke su 0 KB.

  • Premašeno je ograničenje lokalnog puta 260 znakova. To obuhvata prebrojavanje od osnovnog diska. Na primer, C:\.

Ako sinhronizacija i dalje ne završi kada pokušate da rešite problem, možda ćete morati da popravite sinhronizovane veze. Više informacija o tome kako da to uradite potražite u članku Popravka veza sinhronizacije sa uslugom OneDrive.

Dodatne informacije

Za više informacija idite na sledeće Microsoft Veb lokacije:

I dalje vam je potrebna pomoć? Idite u Microsoft Community.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×