OneNote nedostaje posle instaliranja sistema Office 2019 ili Microsoft 365

Napomena: Naša imena proizvoda za OneNote na operativnom sistemu Windows nedavno su promenjena. U ovom članku, "OneNote" se sada odnosi na verziju za računare (prethodno zvanu "OneNote 2016") i "OneNote za Windows 10" odnosi se na aplikaciju Microsoft Store koja je dostupna samo u operativnom sistemu Windows 10.

Problem

Nakon prethodno instaliranja sistema Office 2019 na RAČUNARU koji radi pod bilo kojim izdanja operativnog sistema Windows 10, OneNote izgleda nedostaje sa liste instaliranih aplikacija za stone računare.

Pozadina

OneNote je prethodno isključen iz Office 2019 instalacija. Od marta 2020, OneNote aplikacija za stone računare ponovo se instalira pored programa Word, PowerPoint i Excel.

Rešenje

Ako treba da instalirate ili ponovo instalirate OneNote aplikaciju za stone računare (nekada pod imenom "OneNote 2016"), uradite sledeće:

  1. Preuzmite OneNote.

  2. Kada završite sa preuzimanjem, kliknite dvaput na preuzetu datoteku da biste započeli instalaciju.

    Instalacioni program će automatski otkriti da li trenutno koristite 32-bitnu ili 64-bitnu verziju Microsoft 365 ili Office 2019 i podudaraće se sa OneNote instalacijom na ispravnoj verziji.

    Napomena: Ako koristite Microsoft 365 ili Office 2019 na poslu ili školi i vaš softver kontroliše IT administrator, možda ćete morati da ih zamolite da vam programi budu dostupni.

Kada završite instaliranje programa OneNote, trebalo bi da se automatski poveže (ili ponovo poveže) sa trenutno aktivnom Microsoft 365 ili Office 2019 licencom.

Napomena: Ako ste instalirali OneNote pre nego što instalirate i aktivirate Microsoft 365 ili Office 2019, licenca krajnjeg korisnika koja se pojavi u programu OneNote prikazaće se kao "Home and student". Čim aktivirate izdanje Microsoft 365 ili Office 2019, a zatim ponovo pokrenite OneNote, licenca će se primeniti na OneNote, čak i ako se podrazumevana licenca za nju može i dalje prikazivati kao "Home and student". Dok god je izdanje Microsoft 365 ili Office 2019 ispravno aktivirano, OneNote će imati sve mogućnosti za licencu.


Još resursa

Ikona – stručnjaci (mozak, zupčanik)

Pitajte stručnjake

Povežite se sa stručnjacima, razgovarajte o najnovijim vestima za OneNote, ispravkama i najboljim praksama.

OneNote tehnička zajednica

Ikona Zajednica

Pronalaženje pomoći u zajednici

Postavite pitanje i dobijte rešenja od agenata za podršku, MVP-ova, inženjera i drugih korisnika programa OneNote.

OneNote Forum na sajtu Answers

Ikona – zahtev funkcije (sijalica, ideja)

Predložite novu funkciju

Volimo da čitamo vaše predloge i povratne informacije! Podelite svoje razmišljanje sa nama. Slušamo vas.

OneNote UserVoice

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×