Opcije > Kalendar

Ovaj članak se odnosi na Outlook Web App koji koristi organizacija koja upravlja serverima e-pošte koji koriste Exchange Server 2013 ili 2010. Ako koristite Microsoft 365 ili Exchange Server 2016, program za e-poštu je Outlook na vebu. Pomoć u vezi sa programom Outlook na vebu potražite u članku Dobijanje pomoći za Outlook na vebu.

Da biste došli do stranice sa opcijama kalendara iz glavne stranice aplikacije Outlook Web App idite u gornji ugao i odaberite Opcije, a zatim odaberite stavku Kalendar sa liste u oknu za navigaciju.

Pošto promenite postavke na ovoj stranici kliknite na dugme Sačuvaj da biste ih primenili.

Prikaži brojeve sedmica Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu ako želite da kalendar prikazuje broj pridružen nedelji. Ovo polje za potvrdu podrazumevano nije izabrano.

Prvi dan sedmice Koristite ovu listu da biste izabrali prvi dan radne sedmice. Na ovu postavku utiču odabrane opcije za jezik i lokalni standard. U američkoj varijanti engleskog, nedelja je podrazumevano izabrana.

Koristite ovaj odeljak da biste definisali vaše radne dane. Podrazumevani radni dani su od Ponedeljka do Petka. Takođe, možete da navedete kada počinje i kada se završava vaš dan.

Prikaži sedmicu kao Koristite sledeća polja za potvrdu da biste izabrali dane koje će biti uključeni u vašu radnu nedelju. Dane koje izaberete pojavljivaće se u kalendaru kao radni dani.

Vreme početka dana Koristite ovu listu da biste izabrali vreme u koje želite da započnete radni dan. Biranjem vremena početka dana obaveštavate druge korisnike kada počinje vaš radni dan tako da mogu da provere vašu dostupnost i planiraju sastanke.

Vreme završetka dana Koristite ovu listu da biste izabrali vreme u koje želite da završite radni dan. Biranjem vremena završetka dana obaveštavate druge korisnike kada se završava vaš radni dan tako da neće planirati sastanke nakon završetka vašeg radnog dana.

Da biste saznali više o jednostavnijoj verziji programa Outlook Web App, kao što je kako da se vratite na standardnu verziju ili koje funkcije i ograničenja postoje, pogledajte članak Outlook Web App Light.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×