Opcije > O

Ova stranica vam omogućava da vidite važne informacije o podršci i rešavanju problema koje mogu biti potrebne osoblju tehničke podrške kada prijavljujete probleme.

Ako podešavate POP ili IMAP program za e-poštu, koristite ovu stranicu da biste pronašli POP ili IMAP postavke i ime Exchange servera poštanskog sandučeta.

Da biste došli do stranice „Osnovni podaci o opcijama“ sa glavne stranice Outlook Web App, idite u gornji ugao i odaberite stavku Opcije, a zatim stavku Osnovni podaci sa liste iz okna za navigaciju.

Ovaj članak se odnosi na Outlook Web App koji koristi organizacija koja upravlja serverima e-pošte koji koriste Exchange Server 2013 ili 2010. Ako koristite Microsoft 365 ili Exchange Server 2016, program za e-poštu je Outlook na vebu. Pomoć u vezi sa programom Outlook na vebu potražite u članku Dobijanje pomoći za Outlook na vebu.

Šta ako želim da saznam više?

Da biste saznali više o jednostavnijoj verziji programa Outlook Web App, kao što je kako da se vratite na standardnu verziju ili koje funkcije i ograničenja postoje, pogledajte članak Outlook Web App Light.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×