Opcije > Outlook Web App verzija

Jednostavnija verzija programa Outlook Web App dizajnirana je za korišćenje sa starijim veb pregledačima koje ne podržava standardna verzija programa Outlook Web App, za upotrebu na sporim vezama i za ispunjavanje potreba za pristupačnošću, tako što obezbeđuje pojednostavljeni interfejs koji je lakše koristiti sa čitačima ekrana.

Jednostavnija verzija Outlook Web App ima manje funkcija od standardne verzije Outlook Web App. Na primer, ne postoje zasebne kontrole za promenu veličine fonta. Umesto toga, pogledajte Windows pristupačnost sajt. Ovo sadrži veze sa opcijama pristupačnosti za vaš operativni sistem. Na primer, možete sve na ekranu učniti većim, povećati kontrast, koristiti ugrađeni narator za čitanje onoga što je na ekranu i više. Za više informacija o različitim mogućnostima svake verzije, pogledajte Uporedite standardnu i jednostavnu verziju usluge Outlook Web App. Za informacije o podržanim pregledačima, pogledajte Podržani pregledači za Outlook Web App.

Napomena: Ako se pitate zašto vidite jednostavniju verziju programa Outlook Web App, kako da se vratite na standardnu verziju programa Outlook Web App ili kako da koristite drugi program za e-poštu na mobilnom uređaju ili računaru, pročitajte članak Outlook Web App Light.

Ovaj članak se odnosi na Outlook Web App koji koristi organizacija koja upravlja serverima e-pošte koji koriste Exchange Server 2013 ili 2010. Ako koristite Microsoft 365 ili Exchange Server 2016, program za e-poštu je Outlook na vebu. Pomoć u vezi sa programom Outlook na vebu potražite u članku Dobijanje pomoći za Outlook na vebu.

Ako koristite podržani pregledač, možete da odaberete koju verziju programa Outlook Web App želite da koristite.

Ako ste u jednostavnoj verziji programa Outlook Web App:

  1. U gornjem uglu idite na Opcije i u oknu za navigaciju izaberite stavku Outlook Web App verzija.

  2. Opozovite izbor u polju za potvrdu Koristi osnovnu verziju programa Outlook Web App.

  3. Kliknite na dugme Sačuvaj.

  4. Odjavite se iz jednostavnije verzije, zatvorite pregledač i ponovo se prijavite koristeći podržani pregledač. Možda ćete morati da zatvorite sve otvorene prozore pregledača pre nego što se ponovo prijavite.

Ako koristite standardnu verziju programa Outlook Web App:

  1. U veb pregledaču se prijavite u Outlook Web App pomoću URL adrese koju ste dobili od osobe koja upravlja e-poštom u vašoj organizaciji. Unesite korisničko ime i lozinku, a zatim kliknite na dugme Prijava.

  2. Na vrhu stranice, izaberite stavku Postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom > Opcije > Postavke prikaza > verzija aplikacije Outlook Web App.

  3. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Koristite jednostavniju verziju programa Outlook Web App , a zatim izaberite OK.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×