Pređi na glavni sadržaj

Opcije programa Word (opšte)

Podrška za Office 2010 se uskoro završava

Izvršite nadogradnju na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa bilo kog uređaja i da biste nastavili da dobijate podršku.

Nadogradi odmah

U ovom članku

Opcije korisničkog interfejsa

Personalizovanje vaše kopije sistema Office

Opcije pokretanja

Opcije korisničkog interfejsa

Prikaži mini traku sa alatkama pri izboru     Izaberite ovu opciju da biste prikazali malu traku sa alatkama kada izaberete tekst. Mala traka sa alatkama obezbeđuje brz pristup alatkama za oblikovanje.

Omogući pregled uživo     Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu kako biste pregledali rezultate promena oblikovanja dokumenta.

Šema boja    Iz liste izaberite neku od stavki kako biste promenili šemu boja programa.

Stil ekranskih napomena     Iz liste izaberite neki stil kako biste upravljali prikazom imena dugmadi i dodatnih korisnih informacija. Izaberite stavku Prikaži opise opcija u ekranskim napomenama za prikaz imena i korisnih informacija, stavku Nemoj da prikazuješ opise opcija u ekranskim napomenama samo za prikaz imena dugmadi ili stavku Nemoj da prikazuješ ekranske napomene kako se ekranske napomene ne bi prikazivale.

Vrh stranice

Personalizovanje kopije sistema Microsoft Office

Ime korisnika     U polje Ime korisnika upišite ime korisnika koje želite da koristite umesto postojećeg.

Napomena: Ime upisano u ovo polje biće povezano sa izmenama koje pravite prilikom redigovanja dokumenta pomoću funkcije „Praćenje promena“. Ono takođe predstavlja ime autora koje je povezano sa dokumentima koje kreirate. Na primer, na unapred dizajniranim naslovnim stranicama koje u sebi sadrže ime autora, biće automatski upotrebljeno ime koje se nalazi u polju Ime korisnika.

Inicijali     Upišite svoje inicijale u polje Inicijali da biste promenili inicijale povezane sa vašim korisničkim imenom.

Napomena: Inicijali upisani u ovo polje biće povezani sa komentarima koje dodajete prilikom redigovanja dokumenata.

Opcije pokretanja

Otvori priloge e-poruke u prikazu „Čitanje sa celog ekrana“     Ovo polje za potvrdu je podrazumevano izabrano, što znači da će se dokumenti prikazati u prikazu za čitanje preko celog ekrana kada ih otvorite kao priloge e-pošte. Opozovite izbor u ovom polju za potvrdu kako bi se sadržaj priloga e-pošte otvorio u prikazu rasporeda za štampanje.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×