Opcije prosleđivanja poziva

Ovaj članak opisuje prozor sa opcijama za prosleđivanje poziva u kojem možete da kažete programu Lync šta da radi sa dolaznim pozivima.

Isključi prosleđivanje poziva

Izaberite polje za potvrdu ako želite da vam pozivi dolaze samo na poslovni telefon ili Lync.

Prosledi moje pozive na:

Ako želite da vam se pozivi odmah proslede i da uopšte ne dolaze na poslovni telefon, izaberite ovo polje za potvrdu, a zatim izaberite jednu od opcija u padajućem meniju:

  • Govorna pošta: pozive direktno u govornu poštu ukoliko je podešena.

  • Mobilni telefon: šalje pozive na broj vašeg mobilnog telefona ukoliko je taj broj zapisan na prozoru Lync - Opcije > Telefoni.

  • Kućni: šalje pozive na kućni telefon ako je broj snimljen u prozoru Lync – Opcije > Telefoni.

  • Novi broj ili kontakt: unesite broj gde se može uspostaviti kontakt sa vama ili izaberite Lync kontakt za koji želite da prihvata vaše pozive.

  • Moji delegati : ako ste podesili delegate, oni dobijaju vaše pozive. Delegate možete da dodate i iz ovog prozora ako ih niste izabrali, a možete i da izaberete stavku Uredi članove delegate u prozoru Prosleđivanje poziva da biste upravljali članovima.

Istovremeno pozovi

Ako želite da zovete svoj poslovni broj i neki drugi broj, izaberite ovo polje za potvrdu, a zatim odaberite jednu od opcija iz padajućeg menija:

  • Mobilni telefon: pozivi dolaze na vaš poslovni broj i broj mobilnog telefona ukoliko je taj broj zapisan na prozoru Lync - Opcije > Telefoni.

  • Kuća: pozivi dolaze na vaš poslovni broj, kao i na broj telefona kod kuće ukoliko je taj broj zapisan na prozoru Lync - Opcije > Telefoni.

  • Novi broj: unesite broj na koji želite da vam dolaze pozivi uz vaš poslovni broj.

  • Moji delegati: pozivi zvone na vašem radnom mestu i kod delegata kao ste ih podesili. Delegate možete da dodate i iz ovog prozora ako ih niste izabrali, a možete i da izaberete stavku Uredi članove delegateu prozoru Prosleđivanje poziva da biste upravljali članovima.

  • Moja grupa za timski poziv: ako ste podesili grupu za timski poziv, pozivi idu na njihove telefone i na vaš poslovni broj. Članove grupe za timski poziv možete da dodate ili uklonite i na dnu ovog prozora ako ih niste podesili, a možete i da izaberete stavku Uredi članove grupe za timski poziv u prozoru Prosleđivanje poziva da biste promenili listu članova.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×