Opcije za konvertovanje Word dokumenta u InfoPath predložak obrasca

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft Office Word dokument možete da konvertujete u Microsoft Office InfoPath predložak obrasca pomoću čarobnjaka za uvoz u programu InfoPath. Koristite postavke u dijalogu Opcije uvoza da biste promenili opcije za uvoz Word dokumenta u InfoPath.

Šta želite da uvezete.

Samo raspored     Izaberite ovu opciju ako želite da očuvate raspored Word dokumenta prilikom uvoza, ali ne i polja Word obrasca ako postoje.

Raspored i polja obrasca (podrazumevana konverzija)     Izaberite ovu opciju ako želite da koristite podrazumevane postavke za očuvanje rasporeda Word dokumenta prilikom uvoza i koristite podrazumevane postavke da bi tajne polja Word obrasca i drugih elemenata u različite InfoPath kontrole.

Raspored i polja obrasca (prilagođena konverzija)      Izaberite ovu opciju ako želite da očuvate raspored Word dokumenta prilikom uvoza. Izaberite baš one opcije koje želite u okviru postavke prilagođene konverzije.

Postavke prilagođene konverzije

Konvertovanje Word polja obrasca u InfoPath kontrole      Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu ako želite okvira za tekst, polja za potvrdu i okvire padajuće liste u Word dokument koji se konvertuje u odgovarajuće tipove kontrola u rezultujućem InfoPath predložak obrasca. Na primer, ako Word dokument sadrži polje za potvrdu, onda dobijeni predložak obrasca će sadržati polje za potvrdu.

Otkrij ponavljajuće tabele     Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu ako želite tabele u Word dokumentu koje imaju dva ili više identičnim koji se konvertuje u ponavljajuće tabele u rezultujućem InfoPath predložak obrasca. Ako Word dokument sadrži identičan tekst u više susednih redova, ti redovi se smatraju identičnim, bez obzira na pisanje velikim slovima. Na primer, ako tri ćelije u susedne redove sadrži reči Jednaporodica, jednu porodicu i jednu porodicu, ti redovi se smatraju identičnim. Prilikom kreiranja ponavljajuće tabele, InfoPath zadržava broj praznih redova koje su prisutne u tabeli u Word dokumentu.

Otkrij oblasti sa obogaćenim tekstom      Izaberite ovo polje za potvrdu ako želite više, podvučenih redova iz Word dokumenta koji se konvertuje u okvire za obogaćeni tekst u rezultujućem InfoPath predložak obrasca.

Konvertovanje u okvir za tekst

Koristite sledeće opcije da biste prilagodili proces konverzije. Ove opcije su dostupne samo ako ste kliknuli na dugme raspored i polja obrasca (prilagođena konverzija):

Prazno, podvučene oblasti      Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu ako želite da prazne, podvučene oblasti u Word dokumentu da se konvertuju u okvire za tekst u rezultujućem InfoPath predložak obrasca. Konvertovanje takođe funkcioniše ako dokument sadrži tri ili više znakova donje crte (_) u redu.

Prazan prostor nakon dvotačke     Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu ako želite prazan prostor nakon dvotačke u Word dokumentu da se konvertuju u okvire za tekst u rezultujućem InfoPath predložak obrasca. Konvertovanje takođe funkcioniše ako dve tačke iza kojeg sledi tabulatorski znakovi ili tako što ćete tri ili više znakova donje crte (_) u redu.

Prazne ćelije tabele     Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu ako želite da prazne ćelije u Word dokumentu koje imaju oblikovanje primenjeno na sve četiri strane da se konvertuju u okvire za tekst u rezultujućem InfoPath predložak obrasca.

Ćelije tabele koja sadrži tekst oznake     Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu ako želite ćelije tabele u Word dokumentu koje imaju oznake u gornjem levom uglu (ili gornjem desnom uglu u slučaju zdesna nalevo jezike) da se konvertuju u okvire za tekst u rezultujućem InfoPath predložak obrasca.

Zagrade oko više razmaka     Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu ako želite više razmaka kartice ili ograđen uglaste zagrade [] u Word dokumentu da se konvertuju u okvire za tekst u rezultujućem InfoPath predložak obrasca. Ako postoji tekst između zagrada, tekst se konvertuje u okvire za tekst u InfoPath predložak obrasca. Zagrade se ne konvertuju u okvire za tekst ako postoji prelom reda ili prelom stranice između zagrada, ili ako postoji više od 60 znakova između zagrada.

Konvertuj u polje za potvrdu

Zagrade oko jednog razmaka      Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu ako želite da jedan znak razmaka ograđen uglaste zagrade [] ili podvučeni razmaci ograđen zagradama [_] iz Word dokumenta koji se konvertuje u polju za potvrdu u rezultujućem InfoPath predložak obrasca.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×