Organizovanje lista

Kreirajte grupe lista da biste organizovali liste. 

Kreiranje grupe liste

Da biste kreirali grupu lista, dodirnite ili izaberite ikonu grupe liste sa desne strane + Nova lista. Tako ćete kreirati grupu sa imenom "Nenaslovljena grupa". Da biste ga preimenovali, dodirnite ili izaberite stavku da biste izabrali stavku "Nenaslovljena grupa" i počnite da kucate novo ime grupe. 

Da biste dodali liste u grupu, izaberite ili dodirnite i držite listu da biste je prevukli i otpustite u grupu. Na mobilnom možete da dodirnete i tri tačke sa desne strane imena grupe, a zatim da izaberete opciju za Dodavanje/uklanjanje lista.

Nova grupa sa grupom "ime bez naslova" je markirana sa upitom da se ovde prevuče da bi se liste dodavala neposredno ispod

Preimenovanje ili uklanjanje grupe liste

Na računaru kliknite desnim tasterom miša na grupu lista. Na mobilnom telefonu dodirnite tri tačke sa desne strane imena grupe. Zatim možete da odaberete da preimenujete grupe ili razgrupisavanje lista. Izbor opcije za razgrupisavanje lista uklanja grupu lista. Liste iz grupe ostaće i moći ćete da im pristupite na bočnoj traci. 

Matična grupa je izabrana uz opciju da biste preimenovali liste ili razgrupisavanje lista

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Pretplata da biste na najbolji način iskoristili vreme

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×