Ostanite organizovani u programu "kreni"

Ostanite organizovani u programu "kreni"

U današnjem brzo složenom svetu, kada ste konstantno u pokretu, boravite organizovano i na vrhu vašeg dana može biti izazovno. A ko ne želi da izbegava e-poruke sa više puta, kada pokušava da pronađe zajedničko vreme za povezivanje?

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Koristite Outlook mobilni da biste lakše napravili planove i rasporede koordinacije . Brzo pristupite dostupnosti vaših saradnika iz Outlook kalendara za mobilne uređaje da biste pronašli vreme koje odgovara svima. Nema potrebe za više e-poruka

Želite da delite željena vremena sastanka sa klijentima, partnerima ili saradnicima? Jednostavno dodirnite ikonu kalendara da biste izabrali dostupne vremenske konektora i Outlook će biti uključen u e-poruku koju možete da pošaljete.

Konferencijske sobe sa knjigama i ček za sastanak sa sastanka sa dlana sa vaše ruke.

Ne samo da vam Outlook mobilni pomaže da podesite sastanke, on takođe obezbeđuje da na vreme i dalje možete da ih izvršite! Inteligentni podsetnici vam pomažu da na vreme dobijete zakazane obaveze, čak i za trenutne uslove saobraćaja.

Outlook pomaže u predviđanju potreba. Predstojeći transport i isporuke paketa automatski se dodaju u kalendar i podsećaju na to kada treba da se prijavite za let ili da biste očekivali paket.

Istaknute stavke

  • Lako proveravaj dostupnost saradnika i pronalaženje uobičajenog vremena sastanka na telefonu sa klijentima, partnerima i drugim, u programu Snap.

  • Hotelske konferencijske sobe i provjerite odgovore na sastanke.

  • Ostanite na vrhu predstojećeg putovanja i isporuka paketa. Inteligentni podsetnici vam pomažu da se vratite na sledeće zakazane obaveze.

Saznajte više

Outlook za iOS i Android

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×