Otkazivanje pregleda priloga programa Outlook

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možda naiđete na problem gde Outlook ne može da biste pregledali prilog datoteke Office uz grešku: „ova datoteka ne može pregledati jer nema pregledač instaliran za njega”.  Ovo je poznat problem koji će korigovati u sledeći mesečni zakrpu.

U međuvremenu, svaki bi trebalo da i dalje otvaranje priloga kao što je očekivano u drugim Office aplikacijama, ali ako želite da i dalje pregled datoteka u programu Outlook li postoji rešenje.  Postoji problem sa sličnim sa HTML datoteke koje dolenavedeno zaobilaženje problema neće funkcionisati za, u tom slučaju morate da otvorite datoteku u pregledaču direktno da biste ga prikazali.

Zaobilaženje problema:

  1. Otvorite aplikaciju koja se bavi datoteka koju pokušavate da pregledate.  Na primer, ako pokušate da biste pregledali .doc datoteke otvorite Word, koristite sledeće korake.

  2. Pogledajte u okviru datoteke>Opcije>Opšte opcije Korisničkog interfejsa odeljak.

    Izaberite opciju da biste Optimizuj kompatibilnost.

    Optimizovanje za opciju kompatibilnosti
  3. Pokrenite aplikaciju.

  4. Ponovite ovaj proces za bilo koju drugu Office aplikaciju koju morate da pregledate u programu Outlook.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×