Otklanjanje 0xE000078B („Isteklo je vremensko ograničenje za odziv servera“) greške u programu OneNote

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

0xE000078B kôd greške znači da OneNote ima problema pri komunikaciji sa Veb serverom gde je Beležnica uskladištena. Najverovatnije, bilo je vremensko ograničenje servera koja se javlja kada server je zauzet i ne može da odgovori na vaša zahteve.

OneDrive

Ako sinhronizujete beleške u OneDrive, pokušajte da sinhronizujete ponovo za nekoliko minuta. Ako sumnjate na do prekida usluge, možete da proverite status OneDrive na https://portal.office.com/servicestatus.

SharePoint

Ako sinhronizujete beleške u sistemu SharePoint, pokušajte da ih sinhronizujete ponovo za nekoliko minuta ili se obratite administratoru servera za pomoć pri rešavanju ovog problema.

Dodatna pomoć

Ako i dalje vidite ovu poruku o grešci posle rešavanja problema, prijavite problem na OneNote forumima na lokaciji Microsoft Answers kako bismo mogli da istražimo uzrok i pronađemo rešenje.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×