Otklanjanje 0xE0000794 (primamljive tabele puna) greška prilikom korišćenja programa OneNote 2010 sa sistemom SharePoint

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Velike ugrađene datoteke na bilo kojoj stranici koji premašuje ograničenje veličine datoteke za konfiguraciju SharePoint uzrok ove greške. Da biste rešili ovaj problem, moraćete da ili Razdeljivanje ugrađene datoteke na različitim stranicama ili promenite ograničenje veličine datoteke SharePoint servera.

Izdavanje

OneNote beležnice koje su uskladištene na SharePoint serveru da se pridržavaju ograničenje veličine datoteke koja je podešena SharePoint administrator. Kada ukupnu veličinu sve ugrađene datoteke na stranicu sa beleškama premašuje ograničenje veličine datoteke SharePoint, pojaviće se greška„jerrcStorageUrl_HotTableFull (0xE0000794)”.

Napomena: U nekoliko slučajeva, preko ograničenje veličine možda ne odmah pokrenuti grešku. U zavisnosti od učestalost korišćenja programa OneNote, grešku može uzrokovati datoteke koje ste nedavno dodati.

Zaobilazno rešenje

1. korak

Da biste rešili ovaj problem, potrebno je da Razdeljivanje ugrađene datoteke na različitim stranicama u beležnici.

Izvršite sledeće radnje:

 1. Otvorite beležnicu u programu OneNote 2010.

 2. Kliknite na karticu datoteka, a zatim kliknite na dugme Prikaži Status sinhronizacije.

 3. U dijalogu Sinhronizacija deljene beležnice izaberite karticu grešaka da biste identifikovali odeljak beležnice koji dovodi do greške.

 4. Vratite se u beležnicu i zatim idite na odeljak uzrokuju grešku.

 5. Pronaći sve stranice koje sadrže veliki ugrađene datoteke i zatim posebne ove datoteke preko različitih stranica u okviru odeljka u tom odeljku. (Možete lako identifikovati velike ugrađene datoteke na stranice tako što ćete postaviti pokazivač iznad ikone ugrađene datoteke. Napomene će se prikazati veličine datoteke za svaki artikal.)

Napomena: Ovaj problem takođe može uzrokovati jednu veliku ugrađene datoteke – na primer, ako pokušate da otpremite i 500 MB video datoteku, dok je ograničenje nametnuo na SharePoint server je 200 MB. U tim slučajevima, nećete moći da biste ispravili ovu grešku sami. Obratite se administratoru SharePoint o povećati ograničenje veličine datoteke.

2. korak

OneNote 2010 održava verzije stranica koje možete da nastavite da uzrokuju greške, čak i nakon ugrađene datoteke premeštena ili izbrisana. Da biste rešili ovaj problem, uklonite sve prethodne verzije stranice tako što ćete uraditi sledeće:

 1. U programu OneNote 2010, izaberite karticu Deljenje .

 2. U okviru Verzije stranica, izaberite stavku Izbriši sve verzije u odeljku.

Ovo će izbrisati sve prethodne verzije koji mogu dovesti do grešaka i on će zadržati samo trenutne verzije stranice.

Napomena: U nekim slučajevima retkih HotTableFullgreške može izazvati probleme sa drugim od onih koje su navedene u ovom članku. Ako vaš greške ne reši tako što ćete pratiti prethodne korake, prijavite detalje o problem na OneNote forumima na lokaciji Microsoft Answers.

Detalji o administratoru

Ako imate SharePoint administratorske privilegije, maksimalna veličina otpremanje u sistemu SharePoint možete da promenite tako što ćete pratiti ove korake:

 1. U sistemu SharePoint, idite na stranicu za centralnu administraciju.

 2. Idite na Upravljanje Veb aplikacijei izaberite na server.

 3. Izaberite stavku Opšte postavke.

 4. U dijalogu koji se otvara, možete da uredite vrednosti polja Maksimalne veličine za otpremanje .

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×