Otklanjanje greške 0xE0000025 (Datoteka je prevelika) u programu OneNote

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako vidite kôd greške 0xE0000025, OneNote ne može da sinhronizuje jednu ili više velikih datoteka jer su iznad trenutnog ograničenja veličine.

Ako sinhronizujete u OneDrive, ograničenje za svaku datoteku je 2 GB. Na SharePoint lokaciji, ovo ograničenje razlikuje se od servera u vašoj organizaciji. Ako nemate dozvolu da biste proverili ograničenje na SharePoint lokaciji, obratite administratoru servera da biste saznali.

Uklanjanje datoteka koje su prevelike ili smanjenje njihove veličine samo je deo rešenja. Možda ćete i dalje morati da preduzmete još koraka da bi poruka o grešci nestala.

Važno: Sledeći koraci će ukloniti sve ranije verzije i rezervne kopije beležnica, te se uverite da vam nisu potrebne. Kada izvršite ove korake, nećete moći da se vratite na ranije verzije beležnica. Većini osoba je to u redu. Međutim, ako se oslanjate na automatske rezervne kopije koje kreira program OneNote, prvo napravite kopije tih datoteka i čuvajte ih na bezbednom mestu.
 

1. korak

Kada izbrišete stranicu ili odeljak iz beležnice, premešta se u korpu za otpatke beležnice. Ova funkcija vam pruža mogućnost da oporavite podatke koji su slučajno bili izbrisani. Međutim, kada velike datoteke predugo ostanu u korpi za otpatke beležnice, mogu dovesti do grešaka u sinhronizaciji. Ovo možete rešiti tako što ćete isprazniti korpu za otpatke beležnice.

U zavisnosti od verzije programa OneNote koju koristite, uradite nešto od sledećeg:

  • U programu OneNote 2013 kliknite na Istorija > Korpa za otpatke beležnice > Isprazni korpu za otpatke.

  • U programu OneNote 2010 kliknite na Deljenje > Korpa za otpatke beležnice > Isprazni korpu za otpatke.

Napomena: Korpa za otpatke beležnice razlikuje se od korpe za otpatke koja je prikazana na vašoj Windows radnoj površini.
 

2. korak

OneNote skladišti keširane verzije stranica tako da možete da se vratite na prethodne verzije. Ako ste izbrisali veliku datoteku (ili nekoliko velikih datoteka), ona i dalje može biti u starijoj verziji stranice. To možete rešiti tako što ćete izbrisati istoriju beležnice.

U zavisnosti od verzije programa OneNote koju koristite, uradite nešto od sledećeg:

  • U programu OneNote 2013 kliknite na Istorija > Verzije stranica > Izbriši sve verzije.

  • U programu OneNote 2010 izaberite stavke Deljenje > Verzije stranica > Izbriši sve verzije.
     

Pošto izvršite oba koraka, ponovo pokrenite program OneNote i potom ponovo pokušajte da sinhronizujete beležnice.

Dodatna pomoć

Ako i dalje vidite ovu poruku o grešci posle rešavanja problema, prijavite problem na OneNote forumima na lokaciji Microsoft Answers kako bismo mogli da istražimo uzrok i pronađemo rešenje.
 

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×