Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

OneNote ne može da sinhronizuje beležnice kada vam ponestane prostora za skladištenje. Da biste rešili ovaj problem, prvo proverite da li je beležnica uskladištena u usluzi OneDrive ili u sistemu SharePoint. OneDrive URL adrese obično sadrže neku varijantu OneDrive.live.com, dok SharePoint URL adrese verovatno prilagođava administrator servera u organizaciji.

OneDrive

Ako je beležnica uskladištena u usluzi OneDrive, proverite koliko slobodnog prostora je ostalo za nalog. Ako imate vrlo malo prostora, ili ga uopšte nemate, razmotrite o brisanju nekih starijih datoteka koje vam nisu potrebne ili kupovini još prostora za skladištenje u usluzi OneDrive da biste rešili problem.

SharePoint

Ako je vaša beležnica skladištena na lokaciji SharePoint, moguće je da ste prekoračili kvotu skladišta koja vam je dodeljena. Kontaktirajte SharePoint ili IT administratora u vašoj organizaciji da biste rešili problem.

Vaš računar

Beležnice koje se skladište u usluzi OneDrive ili u sistemu SharePoint keširane su i lokalno na računaru. Ako vam ponestaje prostora na disku na računaru, takođe može da se pojavi greška. Da biste oslobodili prostor u beležnicama, razmotrite brisanje datoteka koje vam više nisu potrebne.

Dodatna pomoć

Ako vam je preostalo mnogo prostora za skladištenje, a i dalje vidite ovu grešku, prijavite problem na OneNote forumima na lokaciji Microsoft odgovori da bismo mogli da istražimo uzrok i pronađemo rešenje. 

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×