OneNote ne može da sinhronizuje beležnice kada vam ponestane prostora za skladištenje. Da biste rešili ovaj problem, prvo proverite da li je beležnica uskladištena u usluzi OneDrive ili u sistemu SharePoint. OneDrive UL-ove obično sadrže neku varijacijuOneDrive.live.com, dok SharePoint UL-ove obično prilagođava administrator servera u organizaciji.

OneDrive

Ako je beležnica uskladištena na OneDrive, proverite koliko slobodnog prostora je ostalo za nalog. Ako imate vrlo malo prostora, ili ga uopšte nemate, razmotrite o brisanju nekih starijih datoteka koje vam nisu potrebne ili kupovini još prostora za skladištenje u usluzi OneDrive da biste rešili problem.

SharePoint

Ako je vaša beležnica skladištena na lokaciji SharePoint, moguće je da ste prekoračili kvotu skladišta koja vam je dodeljena. Kontaktirajte SharePoint ili IT administratora u vašoj organizaciji da biste rešili problem.

Vaš računar

Beležnice koje se skladište u usluzi OneDrive ili u sistemu SharePoint keširane su i lokalno na računaru. Ako vam ponestaje prostora na disku na računaru, takođe može da se pojavi greška. Da biste oslobodili prostor u beležnicama, razmotrite brisanje datoteka koje vam više nisu potrebne.

Dodatna pomoć

Ako vam je preostalo mnogo prostora za skladištenje, a i dalje vidite ovu grešku, prijavite problem na OneNote forumima na lokaciji Microsoft odgovori da bismo mogli da istražimo uzrok i pronađemo rešenje. 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×