Otklanjanje greške 0xE0000796 (Kvota je prekoračena) u programu OneNote

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

OneNote ne može da sinhronizuje beležnice kada vam ponestane prostora za skladištenje. Da biste rešili ovaj problem, prvo proverite da li je beležnica sačuvana u usluzi OneDrive ili u sistemu SharePoint. OneDrive URL adrese obično sadrže neku varijaciju na adresu OneDrive.live.com, dok SharePoint URL adrese obično prilagođava administrator servera u organizaciji.

OneDrive

Ako je Beležnica uskladištena u usluzi OneDrive, proverite da li slobodnog prostora vam je preostala za vaš nalog. Ako ste skoro ili potpuno prostora, razmislite o brisanju neke starije verzije datoteke koje vam više nije potrebna ili kupite više prostora za skladištenje OneDrive da biste rešili ovaj problem.

SharePoint

Ako je vaša beležnica skladištena na lokaciji SharePoint, moguće je da ste prekoračili kvotu skladišta koja vam je dodeljena. Kontaktirajte SharePoint ili IT administratora u vašoj organizaciji da biste rešili problem.

Vaš računar

Beležnice koje se skladište u usluzi OneDrive ili u sistemu SharePoint keširane su i lokalno na računaru. Ako vam ponestaje prostora na disku na računaru, takođe može da se pojavi greška. Da biste oslobodili prostor u beležnicama, razmotrite brisanje datoteka koje vam više nisu potrebne.

Dodatna pomoć

Ako vam je preostalo mnogo prostora za skladištenje, a i dalje vidite ovu grešku, prijavite problem na OneNote forumima na lokaciji Microsoft odgovori da bismo mogli da istražimo uzrok i pronađemo rešenje. 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×