Otklanjanje greške 0xE4010641(Mreža je isključena) u programu OneNote

Ako vidite kôd greške 0xE4010641, OneNote ne može da sinhronizuje jednu ili više beležnica jer niste povezani sa mrežom ili na mrežnu lokaciju na kojoj su beležnice uskladištene.

Beležnica je najverovatnije uskladištena na lokaciji OneDrive, SharePoint ili na lokalnoj mreži. Kada OneNote ne može da pristupi ovim lokacijama, to može biti iz nekog od sledećih razloga:

  • Možda imate povremenih, privremenih problema sa povezivanjem sa mrežom ili serverom. Sačekajte nekoliko minuta i ručno pokušajte da sinhronizujete beležnice. To možete da uradite tako što ćete pritisnuti kombinaciju tastera SHIFT + F9 ili kliknuti na dugme Sinhronizuj odmah u dijalogu Status sinhronizacije beležnice .

  • Server na kojem se čuvaju beležnice nije privremeno isključen sa mreže. Ako se sinhronizuju sa SharePoint lokacijom ili lokalnim mrežnim deljenjem u organizaciji, neko je možda iskljuиio mašinu ili je odneo za održavanje. Proverite da li možete da pristupite osnovnoj adresi servera da biste potvrdili prekid ili da biste razgovarali sa SharePoint ili IT administratorom da biste potvrdili ili prijavili problem.

  • Beležnica više ne postoji na mrežnoj lokaciji. To se može dogoditi ako ste (ili neko drugi sa dozvolama za beležnicu) izbrisali datoteku beležnice sa servera. Ako je Beležnica uskladištena na OneDrive, idite na OneDrive matičnu stranicu, prijavite se (ako se to zatraži), a zatim potvrdite da li Beležnica i dalje postoji. Ako niste sigurni gde se skladišti Beležnica, idite na stavke > informacije u programu OneNote 2013 da biste pronašli adresu beležnice.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×