Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Odeljci na pogrešnom mestu se pojavljuju u beležnici kada OneNote pokuša da sinhronizuje promene u odeljku beležnice, ali ne može da pronađe datoteku odeljka. Kada se to dogodi, na listi „Beležnica“ se pojavljuje ikona „Odeljci na pogrešnom mestu".

Odeljci na pogrešnom mestu ostaće u deljenoj beležnici sve dok OneNote ne pronađe novu lokaciju odeljka ili dok ih vi ili neko drugi ne premesti ili izbriše.

Napomena: Premeštanje i brisanje odeljaka koji su na pogrešnom mestu razlikuje se od preraspoređivanja odeljka ili brisanja odeljka koji ne želite.

Premeštanje odeljka na pogrešnom mestu u drugu beležnicu

Ako odeljak deljene beležnice nije moguće sinhronizovati, ali želite da zadržite informacije koje on sadrži, premestite nesinhronizovani odeljak u drugu beležnicu.

  1. Kliknite na Odeljci na pogrešnom mestu u listi Beležnice.

  2. Kliknite desnim tasterom miša na karticu odeljka na pogrešnom mestu koji želite da premestite, a zatim odaberite stavku Premesti ili kopiraj.

  3. U dijalogu Premeštanje ili kopiranje odeljka izaberite beležnicu ili lokaciju na koju želite da premestite odeljak.

Brisanje odeljka na pogrešnom mestu iz beležnice

Ako namerno izbrišete odeljak i više ne morate da sinhronizujete ili čuvate promene u njemu, možete da izbrišete odeljak na pogrešnom mestu.

  1. Kliknite na Odeljci na pogrešnom mestu u listi Beležnice.

  2. Na listi odeljaka na pogrešnom mestu kliknite desnim tasterom miša na ime odeljka koji želite da izbrišete, a zatim izaberite stavku Izbriši.

Važno: Kada pratite prethodne korake, trajno brišete odeljak. Ako niste sigurni da li to želite da uradite, umesto toga premestite odeljak u neki drugi deo beležnice.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×