Otključavanje odeljaka zaštićenih lozinkom u programu OneNote za Veb

Kada pokušate da pristupite beleškama u odeljku uOneNote za veb koji je zaštićen lozinkom, možete dobiti poruku o grešci da odeljak ne može da se otvori. To znači da je odeljak vlasnik deljene beležnice u kojoj radite (ili drugi autor) zaključao odeljak.

Ako treba da prikažete ili radite u zaštićenim beleškama, možda ćete morati da se obratite toj osobi da biste dobili lozinku za taj odeljak.

Da biste otvorili odeljak zaštićeno lozinkom, uradite sledeće:

 1. U OneNote za veb kliknite na ime zaštićenog odeljka koji pokušavate da otvorite.

 2. Kada vam OneNote saopštava da je odeljak zaštićen lozinkom, pritisnite taster ENTER na tastaturi (ili kliknite na poruku sa mišem).

 3. Kada vam bude zatraženo, unesite lozinku da biste otključali odeljak.

  Saveti: Potvrdite sledeće ako ne možete da otključate odeljak pomoću lozinke:

  • Potvrdite izbor lozinke. Lozinke razlikuju mala i velika slova. Uverite se da je taster CAPS LOCK isključen pre nego što unesete lozinku.

  • Da bi beleške bile bezbedne, OneNote automatski zaključa odeljke zaštićene lozinkom posle nekoliko minuta neaktivnosti.

  • OneNote koristi 128-bitno AES šifrovanje da bi osigurao odeljke zaštićene lozinkom. Ako zaboravite lozinku, niko neće moći da otključavaju vaše beleške – čak ni Microsoft tehničku podršku. Vodite računa kada primenite ili menjate lozinke. Napišite lozinke i zadržite ih na bezbednom mestu ako mislite da ih možda nećete moći da zapamtiš.

  • Beleške na stranicama u odeljcima koji su zaštićeni lozinkom nisu uključene u pretrage Beležnica. Da biste u pretragu uključeni zapisi, prvo Otključajte taj odeljak.

Ako želite da promenite trenutnu lozinku za zaštićeni odeljak ili ako želite da zaštitite odeljak koji ranije nije zaključan, moraćete da otvorite beležnicu u jednoj od OneNote radna ili mobilne aplikacije navedene ispod:

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×