Brzi početak za Yammer

Otkrivanje razgovora i grupa

Otkrivanje razgovora i grupa u usluzi Yammer

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Otkrivanje razgovora

 1. Izaberite stavku Yammer sa matične kartice sa leve strane.

 2. Kartica Otkrivanje predlaže razgovore koji su relevantni za vas na osnovu onoga na šta imate pretplatu i vaše interakcije sa mrežom Yammer.

 3. Kartica Sve prikazuje sve razgovore kojima možete da pristupite na mreži organizacije.

 4. Na sledeću karticu ovo su razgovori koje aktivno pratite, uključujući razgovore koji su vaši pratioci učestvovali ili sviđa mi se i razgovore koji su označeni temom koju pratite.

  Da biste prikazali razgovore svojih grupa, koristite navigaciji sa leve strane i idite direktno na grupe da biste videli novu razgovore u svoje grupe. Kada se nalazite skupili, kliknite na vezu da grupa prelaz na dnu feed da biste otišli na sledeće grupe nove razgovore.

Otkrivanje razgovora

Traženje odgovora

 1. Sa leve strane , u okviru Traka za pretragu unesite srodne ključne reči da biste našli šta vam treba. Dok kucate, prikazuje se lista kategorizovanih rezultata sa predloženim osobama, grupama, datotekama, temama i vezama.

 2. Ako ne vidite ono što tražite, pogledajte odeljak Pogledajte sve rezultate pretrage. Pregledajte sve rezultate pretrage koji su kategorizovani po karticama.

 3. Ako želite da suzite pretragu, koristite stavku Napredna pretraga na stranici Rezultati pretrage.

Pretraga u usluzi Yammer

Pridruživanje postojećoj grupi

 1. U levom oknu za navigaciju izaberite stavku Otkrijte još grupa.

 2. Potražite ili koristite stavku Pretraži da biste pronašli grupe. Čitajte opise, pomerajte se kroz feed grupe ili pogledajte članove da biste saznali da li vam ta grupa odgovara.

  Napomena: Grupa Celo preduzeće je podrazumevana grupa i automatski ste deo te grupe.

 3. Izaberite stavku + Pridruži se kada nađete grupu koja vas zanima.

  Napomena: Ako je grupa javna, odmah ćete biti dodati u nju. Ako je privatna, administrator grupe će morati da odobri zahtev za pridruživanje.

Pridruživanje postojećem razgovoru

Kreiranje nove grupe

 1. U oknu za navigaciju sa leve strane kliknite na znak +.

 2. Izaberite vrstu grupe (Unutrašnji ili Spoljašnji), otkucajte Ime grupe, dodajte Članovi grupe i postavite pristup na Javni ili Privatni.

  • Kada se kreira spoljašnja grupa, članovi koji su izvan vaše organizacije imaće samo pristup informacijama i razgovorima te određene grupe.

  • Javne grupe su dostupne svim korisnicima na mreži radi pridruživanja. Pristup mora biti odobren novim članovima u grupi Privatna.

 3. Prilagodite informacije grupe tako što ćete kliknuti na ikonu zupčanika u zaglavlju grupe. Uređivanje postavki grupe kao što su opis, slika grupe i zaglavlje grupe.

Kreiranje grupe
Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×