Otvorite okidač (ADP)

Podrška za Office 2010 se uskoro završava

Izvršite nadogradnju na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa bilo kog uređaja i da biste nastavili da dobijate podršku.

Nadogradi odmah

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Informacije u ovoj temi se primenjuje samo na Microsoft Access projekta (.adp).

Možete da otvorite okidač da pregledaju ili uređuju tekst postojeće okidača koji su uskladišteni u bazi podataka. Okidača su u scenariju u okviru jezika Transact-SQL za Microsoft SQL Server baze podataka.

  1. U prozoru baze podataka, kliknite na dugme Tabela Slika dugmeta u okviru objekata.

  2. Kliknite desnim tasterom miša na ime tabele u čije okidača koju želite da otvorite i odaberite okidača iz priručnog menija.

  3. U okidača za tabelu: <ime tabele> u dijalogu izaberite okidača koju želite da otvorite sa liste Ime okidača , a zatim kliknite na dugme Uredi.

Okidač je otvorena u uređivaču izvora SQL kôd koji možete da koristite za uređivanje SQL instrukcija. Za više informacija o okidača i kreiranje OKIDAČA SQL instrukcije, pogledajte dokumentaciju za Microsoft SQL Server.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×