Outlook.com nalog e-pošte pojavljuje se kao „outlook_[dug niz slova i brojeva]@outlook.com“ u programu Outlook za Windows

Poslednji put ažurirano: 7. maja 2018.

PROBLEM

Kada Outlook za Windows (verzije Outlook 2016, 2013, 2010) povežete sa nalogom e-pošte usluge Outlook.com, može doći do sledećeg:

  • Ime naloga e-pošte prikazivaće se kao outlook_ [dugi niz slova i brojeva]@outlook.com u oknu sa fasciklama, kao i prilikom sastavljanja e-poruka pomoću programa Outlook za Windows.

  • Primaoci će takođe dobiti e-poruku od pošiljaoca sa formatom outlook_ [dugi niz slova i brojeva]@outlook.com.

  • Kada primaoci odgovore na e-poruku, e-poruka će biti vraćena, a vi možete da dobijete poruku „Poruku nije moguće isporučiti kada šaljete internet poštu u programu Outlook“.

Ovaj problem utiče samo na klijente koji koriste Outlook za Windows. E-poruke poslate putem usluge Outlook.com na vebu ispravno funkcionišu i one će biti poslate sa tačne adrese e-pošte.

STATUS

Outlook klijent trenutno ne podržava primarni pseudonim koji ne pripada Microsoft domenu. Da bi nalog privremeno radio u programu Outlook, treba da promenite primarni pseudonim na nalog na Microsoft domenu, kao što su @outlook.com ili @hotmail.com. Outlook tim radi pokušava da omogući podržanu upotrebu pseudonima u bliskoj budućnosti. Ažuriraćemo ovu temu čim funkcionalnost postane dostupna.

PRIVREMENO REŠENJE

Ovaj problem se javlja kod korisnika sa više pseudonima naloga. Aktivno radimo na ispravci. U međuvremenu, da biste rešili ovaj problem, uradite sledeće:

Napomena: Ako nemate drugi pseudonim, kliknite na vezu na stranici da biste ga kreirali „Kliknite na dugme Dodaj adresu e-pošte i novi pseudonim“. Zatim odaberite opciju „Kreiranje nove adrese e-pošte i njeno dodavanje kao pseudonima“

  1. Idite na https://account.live.com/names/Manage i prijavite se na Outlook.com nalog.

  2. Podesite adresu e-pošte za Outlook.com kao primarni pseudonim.

  3. U programu Outlook za Windows uklonite i ponovo dodajte nalog. Pogledajte korake iz ovog članka: Dodavanje Outlook.com naloga u Outlook za Windows

Imate zahtev za funkciju?

Sijalica – Ideja

Volimo da čitamo vaše predloge za nove funkcije i povratne informacije o tome na koji način koristite naše proizvode! Podelite svoje mišljenje na lokaciji Outlook UserVoice. Slušamo.

Takođe pogledajte

Popravke ili zaobilaženja za nedavne probleme u programu Outlook za Windows

Rešavanje problema sa programom Outlook za Windows pomoću automatizovanih alatki za rešavanje problema

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×