Outlook.com više ne podržava potvrde Verodostojnosti ČISTOG potvrda identiteta

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Od avgust 2017, formate, podrška za SMTP klijenti e-pošte koji koristite samo čisti AUTH da potvrde identitet sa Outlook.com serverima.

Kako to utiče na te?

Outlook.com omogućava korisnicima da potvrde identitet pomoću potvrde identiteta za prijavljivanje koje podržavaju većina klijenti e-pošte. Klijenti modernog e-pošte će koristiti AUTH prijavljivanje rekao da to uradite Outlook.com serverima, bez potrebe da promenite postavke na klijentu e-pošte.

Dok je verovatno, neke aplikacije ili stariji hardver (kao što su štampači ili drugim uređajima) koje koristite Outlook.com nalozi e-pošte za slanje e-pošte da dođe do problema zbog ovu promenu, u zavisnosti od dizajna ili postavke aplikacije ili uređaj. Moraćete da se obratite se geografija takve aplikacije ili uređaji ako imate problema sa slanjem e-pošte sa Outlook.com naloga iz tih uređaja.

Potrebna vam je pomoć?

Napomena: Moraćete prvo da se prijavite da biste dobili podršku. Ako ne možete da se prijavite, idite na Podršku za nalog.

Budite korak ispred uz Microsoft 365

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×