Outlook programski dodatak upozorenja

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Outlook programske dodatke i COM programski dodaci su programi koje se pokreću u programu Outlook i izvršavanje radnje koje Outlook ne pruža. Na primer, ako koristite uslugu upravljanja lozinkom ili usluge na sastanku na mreži, uključujući Skype, možete da imate Outlook programski dodatak za pomaže vam.

Pošto su programski dodaci odvojene programe povremeno Outlook COM programski dodatak za možete naići na probleme koji usporava ostatak Outlook. Ove probleme može biti zbog kašnjenje od događaje kao što su prebacivanje između Outlook fascikli, dolazak nove e-poruke, otvaranje stavki kalendara, itd.

Kada se pojave pitanja, program Outlook će izvesti jedan od dva dela:

  • Onemogućavanje programskog dodatka automatski. Kada se to desi, Outlook prikazuje upozorenje na traci sa obaveštenjima o
    Onemogućavanje programskog dodatka

  • Ili, ako se programski dodatak je uvek omogućen od strane korisnika, zatim Outlook prikazuje razloga zašto je označen programski dodatak kao Zdravo u obaveštenju o upozorenja i traži dozvolu od vas da ga onemogućite kada kliknete na dugme Prikaži više detalja
    Programski dodatak problem

Popravka Outlook Zdravo programski dodatak obaveštenja

Sve Zdravo COM programski dodaci nalaze se u okviru dijaloga datoteke -> sporo "i" onemogućeno COM programski dodaci. Pojaviće se prosek vreme pored svakog Zdravo programski dodatak. Možete takođe stignete dijalog kada kliknete na prikaz onemogućeni programski dodaci ili prikaz više detalja iz obaveštenja o koji se pojavljuje.

1. u tom slučaju gde Zdravo COM programskog dodatka automatski onemogućio Outlook ili možete onemogućiti, u dijalogu će vam pružiti opciju da biste proverili „Uvek omogući ovaj programski dodatak”.

2. ako Zdravo COM programskog dodatka uvek listi omogućeno, omogućava vam da odaberete neku od sledećih opcija

  • Uvek nadgledanje ovog programskog dodatka

  • Ne prate se programski dodatak za sledećih 7 dana

  • Ne prate ovaj programski dodatak 30 dana

  • Onemogućavanje ovog programskog dodatka

Onemogućavanje programskih dodataka za Outlook

Meke postojanost obaveštenja programski dodatak programu Outlook

Za neki scenariji (ili događaja), Outlook ne onemogućite Zdravo programskog dodatka automatski, ali vodi više mekši pristup gde prikazuje sledeće obaveštenje i pruža opciju da biste onemogućili u slučaju da želite da ga onemogućite sami.

Možete da onemogućite programskog dodatka iz na Info traci.

Rešavanje problema sa programski dodatak probleme sa programom Outlook

Ako u programu Outlook otkrije problem pomoću programskog dodatka, možete da deinstalirate i ponovo instalirate programski dodatak. Ako to ne reši problem, obratite se preduzeću koje obezbedili programski dodatak. Za većinu programski dodaci, možete da pronađete preduzeće koje je ponuđeno programski dodatak tako što ćete izabrati datoteke > programski dodaci. Programski dodatak dobavljača je navedena u koloni dobavljača. Izaberite programski dodatak da biste prikazali dodatne informacije o programski dodatak u oknu sa desne strane

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×