Pređi na glavni sadržaj
Označavanje poruke kao sačuvane ili nepročitane u timovima

Označavanje poruke kao sačuvane ili nepročitane u timovima

Ako želite da kasnije pročitate poruku, možete da je označite kao sačuvanu ili nepročitanu. Idite na vrh poruke i izaberite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ > Sačuvajte ovu poruku ili označite kao nepročitanu.

Označavanje poruke kao sačuvane ili nepročitane

Da biste videli listu sačuvanih poruka, izaberite svoju sliku profila na vrhu timova, a zatim odaberite stavku sačuvano.

Izaberite stavku sačuvano iz profila.

Da biste vratili poruku u kanal na nepročitanu, podebljani stanje, dodirnite stavku Još opcija Izaberite da biste videli više opcija i izaberite stavku Označi kao nepročitano. Za poruke ćaskanja pritisnite i držite poruku i kliknite na dugme Sačuvaj ovu poruku ili Označi kao nepročitanu.

Da biste vratili poruku u kanal na nepročitanu, podebljani stanje, dodirnite stavku Još opcija Dugme „Još opcija“ i izaberite stavku Označi kao nepročitano. Za poruke ćaskanja pritisnite i držite poruku i kliknite na dugme Sačuvaj ovu poruku ili Označi kao nepročitanu.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×