Oznaka godine u Office 2016 i Microsoft 365 klijentskim aplikacijama će biti uklonjene iz stavke Start menija

Počevši od ovog proleća 2018, oznaka "godina" u Office 2016 i Microsoft 365 klijentske aplikacije će biti uklonjena iz stavke "Start" menija. Na primer, word 2016 će postati Word. Ova promena će se postepeno proslediti insajderima tokom marta 2018 i na godišnjem nivou ažurirani kanali i Polugodišnjim ispravkama kanala za ažuriranje na očekivani način za ove kanale u narednih nekoliko meseci. Ova promena se odnosi na jednokratnu pretplatu na Office 2016 i Microsoft 365 isporučene putem klika na Bridge i Windows butik. Ova promena ne utiče na starije verzije ili verzije sistema Office isporučene putem MSI tehnologije.

Ova promena neće uticati na elemente koji se nalaze u okviru aplikacije, gde se oznaka broja i dalje prikazuje kako bi se opisao proizvod koji se koristi; na primer, Office 2016 ili Microsoft 365 oznaka će se prikazivati na ekranu "preuzimanje" kada pokrenete aplikaciju, u bekstejdž aplikaciji u okviru datoteka > nalogai na bilo kojoj nabavci ili instalaciji.

Ova promena ne utiče na uslove licenciranja, smernice za podršku ili funkcionalnost u aplikaciji.

Najčešća pitanja

Da li će ovo prekinuti moje postojeće zakačene prečice u traci zadataka ili na radnoj površini?

Ne. Postojeće tasterske prečice koje kreiraju korisnici nastaviće da rade posle ove promene.

Da li će ovo konvertovati moju kancelariju u pretplatu?

Ne. Ovo je vizuelna promena samo u " Start " meniju i ne utiče na ostatak instalacije. Uslovi licenciranja, smernice za podršku i funkcionalnost u aplikaciji se ne utiču na njih.

Da li ovo utiče na MSI instalacije sistema Office?

Ne. Ovo se odnosi samo na Office 2016 i Microsoft 365 verzije sistema Office putem programa za Klikni i trиanje i Windows butik.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×