Pakovanje čarobnjak za rešenja - stranica 2 od 4

Podrška za Office 2010 završila se 13. oktobra 2020.

Izvršite nadogradnju na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa bilo kog uređaja i da biste nastavili da dobijate podršku.

Nadogradi odmah

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Opcije instalacije

Datoteka paketa      Putanju i ime Microsoft Office Access bazu podataka koja će biti uključene u paket za primenu.

Osnovne instaliranje fascikle      Lokacija najvišeg nivoa fascikle gde će biti instalirane aplikacije.

Instaliranje potfascikli      Fascikle u okviru na osnovnoj instaliranje fasciklu gde će biti instalirane aplikacije.

Primer lokacija instalacije      Prikazuje primer instalacione fascikle na osnovu datoteku paketaosnovne instaliranje fasciklui instalirate potfasciklu postavke.

Zahtevi za instalaciju pre     Možete da navedete da li želite da bude potrebno da Microsoft Access 2010 već instaliran na računaru pre nego što se instalira u aplikaciji ili da zahteva Access 2010 Runtime se koristi za aplikaciju. Sledeća tabela opisuje dostupne postavke.

Postavka

Opis

Zahtevaju Microsoft Access 2010 da se instalira.

Access 2010 mora biti instaliran na računaru pre nego što se instalira u aplikaciji. Ako nije, korisnik će dobiti poruku o grešci koja objašnjava da Access 2010 mora biti instaliran pre nego što instalirate aplikaciju.

Zahtevaju Access 2010 Runtime bude preuzeta ako Access nije već instaliran.

Ako Access 2010 nije već instaliran, korisnik mora preuzmite Access 2010 rada sa interneta. Oznaka tipa datoteke baze podataka koju ste naveli u okviru datoteka za paket će se promeniti u .accdr da biste se uverili da bazu podataka uvek se otvara u režimu izvršavanja. Ako korisnik pokušava da biste pokrenuli paket za instalaciju bez Access 2010 ili Access 2010 Runtime instaliran, oni će primiti poruku o grešci koja uključuje URL adrese gde možete da preuzmete Access 2010 Runtime.

Zahtevanje ništa i instalirajte Microsoft Access 2010 Runtime.

Access 2010 Runtime će biti instaliran vaše aplikacije, čak i ako je Access 2010 već instaliran. Koristite okvir paketa Access 2010 Runtime podešavanje da biste naveli lokaciju AccessRuntime.exe datoteke na računaru. Oznaka tipa datoteke baze podataka koju ste naveli u okviru datoteka za paket će se promeniti u .accdr da biste se uverili da bazu podataka uvek se otvara u režimu izvršavanja.

Opcije prečica

Instaliranje lokacije     Navodi gde će kreirati prečicu u aplikaciji kada se instalira. Možete odabrati da biste kreirali prečicu na meniju Start korisnika, radne površine ili obe lokacije.

Ime prečice      Ime na prečicu.

Ikona      Ikona će se koristiti za prečicu.

Pokretanje makroa      Ime makroa koji će pokrenuti svaki put kada se u aplikaciji učitavanja.

VBA komanda vrednost      Ime programa Visual Basic za aplikacije (VBA) procedure koja će se pokretati svaki put kada se u aplikaciji učitavanja.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×