Pakovanje čarobnjak za rešenja - stranica 3 od 4

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Dodatne datoteke

Možete da dodate dodatne datoteke koje zavise od rešenje baze podataka. Na primer, možda ćete želeti da uključite readme.txt datoteku ili uzorak datoteke za aplikaciju. Da biste to uradili, kliknite na dugme Dodaj i izaberite datoteke.

Dodatni registarskih ključeva

Možete da navedete bilo koju Windows registarskih ključeva željene kreirane kada su instalirane aplikacije.

Napomena: Kada navedete ključa registratora će se dodati Svi korisnici osnovnoj, trebalo bi da uvod ključ sa Software\. Ako to ne uradite, zatim korisnika možda ćete dobiti poruku o grešci prilikom instalacije sistema u aplikaciji.

Napomena: Ovde navodite vrednosti registratora će biti napisani na tabeli registratora Windows Installer datoteke (.msi) koja kreira čarobnjak za rešenja paketa. Ako dodate netačne informacije, Access aplikacije možda neće funkcionisati ispravno. Nepravilno uređivanje registratora može ozbiljno da ošteti vaš operativni sistem, potrebe da ponovo da ga instalirate.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×