Pakovanje čarobnjak za rešenja - stranica 4 od 4

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Opšta svojstva

Ime proizvoda     Ime aplikacije.

Instaliranje jezika     Jezik za prikaz pri instalaciji aplikacije.

Krajnjim korisnikom (EULA)     Lokacija ugovor za licence krajnjeg korisnika (EULA) da biste uključili vaše aplikacije. EULA mora biti u formatu obogaćenog teksta (.rtf).

Informacije o funkcijama

Funkcija naslov     Naslov funkcije prikazuje kada korisnik izabere opcija " Prilagođeno " prilikom instaliranja sistema u aplikaciji.

Opis funkcije     Opis funkcije prikazuje kada korisnik izabere opcija " Prilagođeno " prilikom instaliranja sistema u aplikaciji.

Dodaj/ukloni programe informacija

Sadrži postavke koje navode informacije koje se prikazuju kada korisnik klikne na vezu kliknite ovde za informacije o podršci za aplikaciju u Dodaj ili ukloni programe na kontrolnoj tabli.

Svojstva datoteke za Windows Installer paketa

Sadrži postavke koje navode informacije koje će se pojaviti kada korisnik klikne desnim tasterom miša na datoteci (.msi) i klikne na dugme Svojstva opciju.

Napredne opcije

Slika u pozadini     Slika budu prikazani kao pozadinu instalacioni program. Na primer, to može biti .jpg ili .bmp koji prikazuje logotipa preduzeća.

Šifra proizvoda     Jedinstveni identifikator za određeni proizvod izdanje, predstavljen kao niska GUID. Više informacija potražite u članku Promena šifre proizvoda.

Nadogradnja koda     GUID koji predstavlja skup vezanih za proizvode. Nadogradnja kôd se koristi za traženje srodnih verzija proizvoda koji su već instaliran. Više informacija potražite u članku Korišćenje na UpgradeCode.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×