Pređi na glavni sadržaj
Pet stvari koje treba da znate o aplikacijama u Microsoft timovima

Pet stvari koje treba da znate o aplikacijama u Microsoft timovima

Aplikacije vam dozvoljava da uradite više u timovima. Razmišljajte o alatkama, datotekama i kontrolnim tablama koje org. Mnoge od njih mogu se dodati pravo u timove. I možete da pronađete nove tako što ćete otići u aplikacije Dugme „Uskladišti“ .
 

Fotografija Surface Book uređaja

Evo pet stvari koje treba da znate o aplikacijama:

1. možete da koristite aplikacije na karticama u razgovorima i kanalima.

Kada radite sa drugim osobama, želite razne informacije i različita alatke na dohvat ruke. Možete da dodate relevantne datoteke i aplikacije kao kartice u bilo koji razgovor timova.

Na primer, vaš tim može da pregleda radnu tablu nekoliko puta dnevno. Ili manja grupa možda će želeti da sarađuje na PowerPoint palubi. Da biste radili ovako u timovima, dodajte Dugme „Dodaj“ kartici na vrhu ćaskanja ili kanala da biste počeli.

Napomena: da biste određenu datoteku pretvorili u karticu, vi ili samomčin partner morate prvo da je otpremite u datoteke ili priložite poruku u ćaskanju ili kanalu. Kada izaberete aplikaciju, biće prikazane datoteke tog tipa koje želite da izaberete za karticu.

2. poruke mogu biti više od teksta, zahvaljujući aplikacijama.

Neke aplikacije vam dozvoljava da umetnete sadržaj iz aplikacije direktno u poruke timova. Ove poruke su pune informacija, imaju funkcionalnost ili jednostavno deluju cool. 

Da biste je koristili, izaberite Dugme „Još opcija“ ispod polja gde kucate poruku i odaberite aplikaciju. 

Polje gde kucate poruke u Microsoft timovima

Kliknite desnim tasterom miša na omiljenu aplikaciju da biste zakačili Zakači je za lak pristup.

3. neke aplikacije odgovore na pitanja i slede komande.

Dobro poznata korist timova saraрuje sa kolegama – manje poznatom beneficijom radi sa bots robotima! 

Možete da stupate u interakciju sa bots robotima po @mentioning u жaskanju, kanalima ili pretraživanju. Na primer, možete da ćaskate sa majmunom za anketu da biste kreirali novu anketu direktno iz poruke. Ili @mention Wikipedia u komandnoj polju da biste pronašli i delili članke.

Roboti vam možda neće dati iste tople, nejasnih osećanja kao vaše kolege, ali mogu da vam uštede vreme tako što će srediti određene zadatke.

4. obaveštenja o aplikacijama održavaju ispravne osobe.

Da li postoje određena obaveštenja koja su korisna celom timu? Idite na željeni kanal, izaberite stavku Još opcija  Dugme „Još opcija“ > konektorii odaberite aplikaciju. Zatim ćete biti upitani da konfigurišete obaveštenja.

5. neke aplikacije nude lični prikaz.

Sve aplikacije sa ličnim prikazom pojaviće se na levoj strani timova. Odavde možete da postavite ptiиju oko na svoje zadatke ili da imate mesto gde možete da uradite nešto svoje! 

Lične aplikacije

Kliknite desnim tasterom miša na ikonu aplikacije da biste je zakačili Zakači za jednostavan pristup.  Otkači

Konačna Napomena: Svaka aplikacija će imati neke od funkcija objašnjenih u ovom članku. Skenirajte njegov opis da biste videli šta može da radi. Bez obzira na to gde dodate aplikaciju, sve njene funkcije će biti spremne za korišćenje... na svim pravim mestima u timovima!

Da li ste programer? Možete da kreirate prilagođene aplikacije za org ili da građani mogu da se koriste u timovima. Saznajte više tako što ćete posetiti Platforma Microsoft tima za projektovanje .

Sa radne površine ili Veb verzije timova, postoji niz načina za dodavanje omiljenih aplikacija. Kada to uradite, moći ćete da primate obaveštenja u kanalima, ćaskate sa Autobotima i koristite aplikacije na karticama u okviru razgovora – sve to iz aplikacije za mobilne timove.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×