Pet stvari koje treba prvo uraditi sa Teams besplatnom organizacijom

Pet stvari koje treba prvo uraditi sa Teams besplatnom organizacijom

Registrovali ste za besplatan Teams i pozvali ljude da vam se pridruže – sjajno! Evo pet stvari koje možete uraditi kako bi vaša Besplatni Teams organizacija napredovala u radu.

  1. Planiranje sastanka na mreži.Kada zakažete sastanak, moći ćete da delite pozivnicu sa drugima ili da ga dodate u kalendar.

  2. Napravite timove koje želite u organizaciji i dodajte im osobe. Na primer, ako ste napravili Besplatni Teams organizaciju za sportsku ligu, možete da kreirate tim za trenere, tim za administratore i tim za svaki tim.

  3. Napravite kanale unutar svakog tima. Svaki pojedinačni tim koji kreirate podrazumevano dolazi uz jedan kanal, opšti. Dodajte ih više da bi vam projekti i teme bili organizovani.

  4. Objavite poruku na kanalu. Započnite razgovor za članove tima! Kliknite na ime kanala, a zatim počnite da kucate u polju na dnu kanala. Evo još nekih zabavnih stvari koje možete da uradite u porukama:

  5. Započnite ćaskanje jedan na jedan. Kliknite na Novo ćaskanje Dugme Novo ćaskanje , otkucajte ime osobe, a zatim poruku, a zatim kliknite na dugme Pošalji Dugme Pošalji .

Pretplata da biste na najbolji način iskoristili vreme

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×