Upravljajte zakazanim obavezama, planovima, budžetima – lako uz Microsoft 365

Pisanje najbolje biografiju uz pomoć iz usluga LinkedIn ili pomoćnik za biografije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Biografija pomoćnika pomaže da se vaš kreativni pokrenem prikazivanjem primera kako ljudi – u poljima koja vas zanima – opišite svoje radno iskustvo i veština.

Ako ne vidite pomoćnik za biografije Saznajte zašto

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Ovo je funkcija samo za pretplatnike Ova funkcija je dostupna samo za Microsoft 365 pretplatnikeza Windows klijente za računare.

Pokrenite pomoćnik za biografije

Izaberite stavke Redigovanje > Pomoćnik za biografiju (po prvi put da to uradite, kliknite na Prvi koraci u oknu).

Na kartici "redigovanje" kliknite na dugme pomoćnik za biografije. Ako je prvi put koje ste koristili pomoćnik za biografije, izaberite stavku prvi koraci.

Otkucajte uloge koji vas zanima, kao što je menadžer projektai opcionalno, industrija, kao što je softver. Kliknite na dugme Pogledajte primerei pomoćnik za biografije prikazuje radite opisi iskustva će se koristiti kao inspiraciju za pisanje sopstveni opis.

Biografija otvori okno pomoćnika prilikom rada na radne biografije

Biografija pomoćnika takođe prikazuje prvih veštine u vezi sa uloge, identifikovao LinkedIn. Za ideje o načinu tkanje značajnih veštine u vaš opise, pokušajte da filtriranja primere po veštine koje imate.

Primeri filtriranje prvih veštine: Kliknite na padajući meni

Biografija pomoćnika površina otvori posao mogućnosti za poslovanje koji vas mogu zanimati. Koristite kratke opise za ideje o tome kako da prilagodite biografiju i dalje. Kada završite sa uređivanjem biografiju, kliknite na ovih poslova da biste saznali više ili primenite za posao. Ne morate LinkedIn nalog se koristi pomoćnik biografije, iako se ne može da se prijavite u LinkedIn (ili upišite se za nalog) kada pratite vezu iz programa Word sa lokacijom LinkedIn.

Napomena: Kada pokrenete novi dokument zasnovan na biografija predložak, pomoćnik za nastavak se automatski otvara.

Biografija pomoćnika je dostupna u programu Word za Office 365 na Mac i Windows računarima i u programu Word Online. Podržani su samo nekoliko lokalnog standarda i jezičke postavke .

Napomena: Biografija pomoćnika dostupna je samo kada uređujete dokument, pa na dugme na traci će se pojavljuju zatamnjene kada ste otvorili dokument nemate dozvolu za uređivanje i bilo kada otvorite dokument samo za čitanje.

Ako je pomoćnik za biografije dugme nedostupno i uređujete dokument, zatim LinkedIn integracija možda imate trenutno nije dostupan. Na Windows računaru, potvrdite izbor datoteka > Opcije > Opšte > Prikaži LinkedIn funkcije u svoje Office aplikacije. Više informacija o ovoj postavci potražite u članku informacije o LinkedIn i funkcijama u programu Microsoft aplikacija i usluga. Na Mac računaru, opozovite izbor u programu Word > željene opcije > Opšte > isključite pomoćnik za biografije.

Pored toga, Office 365 administrator u vašoj organizaciji možda napravili biografiju pomoćnik za nedostupne vam (pogledajte članak Omogućavanje LinkedIn integraciju u Azure Active Directory za više informacija).

Biografija pomoćnika je funkcija engleskog jezika. Da biste ga koristili, jezika za prikaz u programu Word mora biti postavljeno na engleskom jeziku.

Savet: Saznajte kako da podesite jezik prikaza u operativnom sistemu Windows ili Mac računaru. (U programu Word Online jezik prikaza je deo postavki Microsoft Account ili za koje je podesio administrator poslovnog ili školskog naloga.}

U operativnom sistemu Windows, možete da isključite pomoćnik za biografije tako što ćete prebaciti se sve funkcije LinkedIn u sistemu Office: u datoteku > Opcije > Opšte postavke, opozovite izbor opcije Prikaži LinkedIn funkcije u svoje Office aplikacije. Više informacija o ovoj postavci potražite u članku informacije o LinkedIn i funkcijama u programu Microsoft aplikacija i usluga.

Na Mac računaru, ako želite da isključite pomoćnik za biografije, idite na Word > željene opcije > Opštei provera isključite pomoćnik za biografije.

Kako da li se otkrivena rezime?

Word skenira za obrasce u dokumentima otvorite, da biste utvrdili da li dokument je verovatno biti biografije, slično kao u funkcionisanje gramatike. Ako ste saglasnost za korišćenje pomoćnika za biografije, podudaranje sa obrascem sadržaj iz biografiju se koristi za oblikujte rezultate u oknu biografija pomoćnika. Na primer, radno mesto i ime lokacije omogućava skrojenih posao rezultate. Ovo se koristi samo za unapređivanje pomoćnik za biografije iskustva; Microsoft ne prikuplja lične podatke.

Javne profile

Primeri iskustvo rada u pomoćnik za biografije se crtaju od javne profile na LinkedIn i su bazirane na ulogama i industrija odaberete, tako da dobijete ideje o tome kako da prilagodite vaše opisi. Imajte na umu da opise samo su primeri. Biografiju odražava vas, ne neko drugi.

Zato što pomoćnik za biografije pokazuje javne profile, videćete samo iskustva i veština opise, ne koji pripadaju. Ako imate LinkedIn nalog, informacije koje delite u javnom profilu je dostupna će biti prikazan u pomoćnik za biografije, ali možete da odete na postavke privatnosti da biste saglasnost.

Više informacija o javne profile na lokaciji LinkedIn, pogledajte članak LinkedIn javni profil vidljivost.

Takođe pogledajte

Biografija pomoćnika nezavisnih proizvođača obaveštenje

Biografija pomoćnika - LinkedIn funkcije

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×