Planiranje i sprovođenje uspešnog pokretanja proizvoda

Planiranje i sprovođenje uspešnog pokretanja proizvoda

Pokretanje proizvoda zahteva puno vremena, planiranja i saradnje. Može da bude izazovno da se zadaci koordiniљu na svim timovima da bi se obezbedio ispunjen rokovi i da se osigura ugovor o držanju zainteresovanih za uspešno pokretanje.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Održavajte proizvod na rasporedu pomoću projekta Project online. pomaže vam da zadržite raspored, resurse i budžet da biste zadržali zadatke na stazi. I integriše se sa aplikacijama i uslugama kao što su Yammer i Microsoft timovi, tako da možete da zadržite razgovore kada se konvertuju vremenske ose i dostave.

Ako želite povratne informacije o preduzeću, koristite Yammer. Uz @mentions možete da postavljate pitanja ili dodelite zadatke određenim osobama. Ili kreirajte manje, unutrašnje timove sa Microsoft timovima. Posvetimo kanale određenim timovima, kao što je socijalni medij, kako bi se fokusirali na digitalnu imovinu.

@Mentions možete da koristite i za timove za pomoć u programu ping tima za pomoć ili dodeljivanje zadataka. U kanalima, podelite Word i Excel dokumente direktno u razgovor i pristupite im kasnije na kartici datoteke.

Istaknute stavke

  • Upravljajte rasporedima, budžetima i procenite obaveze i dostave sa krajnjim projektima.

  • Bezbedni unos i povratne informacije od svih zainteresovanih mesta tokom lansiranja.

  • Sarađujete i dovršavate zadatke zajedno.

Saznajte više

Prvi koraci uz Project Online

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×