Planiranje porodiиnog odmora

Timovi za vaš lični život odrћavaju vas i vašu porodicu organizovanim. Umesto da koristite više aplikacija da biste planirali porodični odmor, možete da koristite timove za planiranje i koordinaciju odmora za vaše prijatelje i članove porodica na jednom mestu. Počnite sa ćaskanjem, delite ideje, otpremite dokumente i prijemnice i pratite lokacije dok ste na putu.

Kako da počnem?

Prvo Pozovite prijatelje i porodicu da preuzmu timove. Zatim Kreirajte grupu da biste ih sve spojili u istoj (virtuelnoj) prostoriji.

Novo grupno ćaskanje u timovima

Koristite grupnu ćaskanje da biste saznali detalje o tome gde idete i šta radite, a zatim delite destinacije za putovanja i još toga. Da li ste pronašli cool veb sajt koji ima aktivnosti? Možda slika istorijskog sajta koji želite da posećujete? Delite ih u ćaskanju.

Postoji mnogo stvari koje treba da uradite da biste se pripremili. Želite da započnete preporučenu listu pakovanja za stavke koje svi treba da donesu?  Dok ste na ćaskanju, kliknite na ikonu Plus Dugme "plus" u timovima u okviru za poruku i izaberite stavku Zadaci da biste kreirali listu pakovanja.  Možete i da kreirate listu stvari koje treba da radite i mesta da vidite. Ne brinite o tome da li ste nešto zaboravili; Svako može da doprinese deljenoj listi, tako da se svi glasovi čuju u različitim grupama.

Ekran lokacije u timovima

Kada imate plan, označite ga u kalendaru svih.  

Novi događaj u kalendaru u timovima

Boravite u hotelu sa programom za nagradne nagrade? Članovi porodice mogu imati ID broj člana koji možete da koristite u rezervatu ili druge informacije koje želite da bezbedno delite sa grupom. Bezbedne informacije možete da delite sa bezbednim.

Kada ste na odmoru, obavezno uhvatite sva sećanja pravo na grupu pomoću kamere kako bi čitava porodica mogla da oћivi put kada se vratite.

Kamera u timovima

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×