Planiranje putovanja ili odmora

Sa inostranim putovanjima sa prijateljima na bekstvo kroz vikend sa familijom, različiti izleti zahtevaju drugačiji plan. Sa toliko pokretnih delova, možete da se izgubite u detaljima. Ovde dolazimo. Koristite Microsoft aplikacije i usluge koje znate i volite da vas organizuju kako biste mogli da provedete manje vremena za planiranje i više vremena dok se zabavljate.

Ideja o ideji za grupno putovanje

Prozivka! Planiranje putovanja sa drugima je grupni napor. Iz mozga da biste suћali dostupnost, pritiskajuжi ljude da donesu odluku mogu da budu kao da imaju maиke. Umesto da se bavite dugim lancima e-poštom ili neorganizovanim tekstom, oslonite se na aplikacije i proizvode iz korporacije Microsoft za pomoć.

Digitalni Binder za sve skladište

Pomoću programa OneNote možete lako zadržati sve što vam je potrebno za put, organizovan i sa vama. Kreiranje odeljaka za razne potrebe, kao što su storming, beleške, turističke destinacije i još mnogo toga.

Možete da joj pristupite sa bilo kog mesta na kom imate Internet vezu... i besplatan je!

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Nema više ћongliranja kartica pregledača sa ivicom

Dok pregledate Veb, možete lako da dodate sadržaj kao što su slike na ivicu. To vam omogućava da lako pregledate i prikupljate inspiraciju za destinacije bez kopiranja.

> o kolekcijama na ivicu

"Volim da imam sve na jednom mestu".

Savet: Razmotrite sezonnost i specijalne potrebe
Popularni događaji mogu da znače veće cene i gužve. Razmotrite ove faktore za osobe koje možda imaju posebne potrebe u vašoj grupi. Na primer, starija osoba može imati poteškoća sa pokretljivošću gde se odvija veliki događaj.

Kada putujete u grupi, važno je da budete svesni svih potreba. Od hitnih kontakt informacija do alergije, svaka osoba treba da popuni informacije o hitnim slučajevima i da ih pristupi grupi, za svaki slučaj.

Savet: Upoznajte kulturu
Putujete na međunarodno? Budite svesni običaja, tradicije i uobičajenim zakonima zemlje koju posećujete. Istraživanje ovih može da bude dalek put da biste se uverili da ste dobro i pouzdani.

Budžet za grupni odmor ili put

Rešavanje problema sa novcem može biti promenljiva stvar... posebno među prijateljima i porodicom sa kojima putujete. Bilo da planirate kratak put ili dugačak ekskurziju, planiranje budžeta i praćenje troškova je važno da ne biste previše potrošili dok se zabavljate. Sa ovim alatkama za praćenje budžetiranja i praćenja budžeta, možete da preskočite prepirke i fokusiranje na uћivanje u vašem vremenu.

Koliko želite da potrošite na svoj put? U zavisnosti od potreba putovanja i ličnog željenost, gde želite da investirate novac.

Praćenje budžeta za odmor

Jednostavno unesite trošak artikla, kao što je hotel, let ili vožnja, i dozvolite radnom listu da vam pokaže koliko ste isplanirali za naspram stvarnog troška.

Savet: Prvo potvrdite svoje finansije

Ovo može da izgleda kao dobar osećaj, ali se lako može razlikovati grupa. Prvo pogledajte svoje finansije i donesete odluku o tome šta su vam ograničenja i razmotrite šta vam je važno. Na primer, ako ste fuodie, možda bi trebalo da uzmete jeftinije aviokompanije da biste se rasipili po ishrani.

Savet: Dogovori pre putovanja

Može da bude neugodan razgovor, ali složavanje kao grupe unapred može da sačuva mnogo potencijalnih argumenata kasnije. Na primer, da li svi plaćaju jednak%? Da li jedna osoba plaća transport i još jedna plata za smeštaj?

"Drago mi je što nema više prepirki oko toga ko je potrošio koliko još..."

Planer za putovanja

Ovaj Excel radni list vam pomaže da procenite koliko je podeljen trošak rashoda.

Kreiranje savršenog rasporeda za putovanja

Ovo je zabavni deo – Pa, barem zabavni deo planiranja. Stvaranje rasporeda je sve o otkrivanju i vidanju potencijala koji vaš odmor može da bude. Hotel u sjajnom komšiluku, vrhunski restorani u blizini, ikonske destinacije i još mnogo toga. Postoji toliko toga da pronađete (i organizujete)... Ako postoji samo jedno mesto za to. Oh, иekajte.

Inteligentni planer putovanja pomoću usluge Bing

Šta ako postoji pametna (i besplatna) alatka koja vam može pomoći da isplanirate put? Bing putovanja nude optimalne putne rute i vremena kada unosite destinacije. Takođe pruža pouzdane preporuke od Tripadvisora na osnovu vaše lokacije.

Savet: Različiti odmor zahtevaju razne potrebe
Međunarodna putovanja mogu zahtevati vizu za posetioce/turistička viza. Moraćete ovo da istražite unapred i uverite se da zahtevate jedan na vreme za put.

"Nikada nisam pomislila da će sve što treba da isplaniram moj put biti Bing!"

Savet: Planiranje vremena za ništa
To može da izgleda kontraintuitivno... Ali izaberite zanimljivu oblast i dajte sebi vremena da љetate. Nikad ne znaљ koje skriveno kamenje moћeљ da nadjeљ kada usporiљ i gledaљ u razgledanje oko tebe.

Plan rasporeda za Trip

Želite li da se približi? Znamo. Ponekad je bolje da uradite sve od početka. Ovaj radni list vam olakšava da sami popunjavate detalje.

Saveti pre nego što odete na grupnu odmor

Rezervisano je i rezervisan smeštaj, rezervisani restorani, kupljene ulaznice... Sve je spremno. Ili vi? Ako ste ikad osetili taj gunрanje "Mislim da sam zaboravio neљto", vi baљ znate o иemu govorimo. Potražite drugo mišljenje da biste se uverili da ste potpuno pripremljeni za svoj put uz ove korisne alatke.

Rušenje jezičke barijere

Ako idete na odredište gde ne znate jezik, ne možete sumnjati. Uz pomoć korporacije Microsoft, možete da pretvorite telefon u prevodioca uživo kako bi vam pomoglo da se krećete kroz nepoznata mesta. Aplikacija Microsoft prevodilac može da prevede tekst, govor i slike kao što su meniji i znaci. Takođe vam može pomoći da govorite kao lokalno tako što ćete čuti prevedene fraze kako bi vam pomogla sa izgovorom.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Letenje sa psom?

Imamo ovu pristupačnu listu za proveru da biste se uverili da ste pokrili sve baze za vaše krznene prijatelje.

Savet: Putovanje sa ljubimcima
Različiti avioprogrami imaju različitu politiku kuжnih ljubimaca. Unapred istražite koje polise za kuжne ljubimce imate, jer mogu da imaju ograničenja ili zdravstvene smernice. Pre svega, postarajte se da vaši krzneni kompanjoni budu udobni za let, sa puno hrane i vode.

Savet: Putovanje sa starijim ili decom
Uverite se da ste poneli pravilnu legitimaciju, odgovarajuću vremensku prognozu, bilo koji lek i da ih informiљem o tome kako da kontaktiraju nekoga u hitnim slučajevima. U zavisnosti od tipa putovanja, možda ćete želeti da razmotrite i transport osiguranja ili druge mere bezbednosti.

Lista za proveru za odlazak iz grada

Toliko toga da uradite što ne želite da zaboravite. Ova korisna lista za proveru olakšava vam da se uverite da ste spremni sa stvarima koje su vam potrebne.

Kreiranje i deljenje uspomena sa praznika

Kada se vratite iz avanture, prva stvar koju želite da uradite je da delite neverovatne uspomene koje ste napravili... Međutim, pre nego što to uradite, želite da se uverite da su vam dostupne sve fotografije na putu.

Jedno mesto za celokupno čuvanje

Možete da kreirate fasciklu koja se deli samo sa onima u grupi za putovanja. Tamo možete da dodate sve slike, a mogu i da otpremaju svoju. To je super jednostavan način da se uverite da svi mogu da dele fotografije međusobno.

Sa gomilom fotografija možete da zaronimo da biste napravili priču da je delite sa prijateljima i porodicom!

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Dinamičke moderne priče uz uticaj

Besplatno možete lako da kreirate i delite sopstvenu Veb priču punu slika sa svog puta i anegdote. Delite URL sa drugima i inspiriše ih da putuju. Pogledajte ovaj predložak da biste započeli.

Savet: Napravite deljenu OneDrive fasciklu pre nego što odete
Ovo olakšava svima da otpreme fotografije tokom putovanja, tako da ne morate da ih čekate odjednom!

"Uticaj je tako lep... Ne mogu da prebolim. Napravila sam jednu za medeni mesec i moji roditelji će i dalje da je pogledaju "

Savet: Priča sa više slika
Prilikom kreiranja nezaboravne fotografije ili priče, važno je da zapamtiš detalje. Delite sitnice koje ste naučili tokom vašeg iskustva kako biste pomogli svojoj priиi o godiљnjem sastanku!

Sa mnogo predložaka i ideja dizajniranja koje vam inteligentno pomaže da kreirate rasporede koji ispunjavaju vaše potrebe, PowerPoint može da bude vrhunska alatka za digitalni foto-album.

Vrhunski predložak putne albume albuma

Ovo je Premium PowerPoint predložak za pretplatnike. Ovde možete i da proverite ostale predloške foto-albume koji su dostupni besplatno.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×