Planovi usluge Office za kuću i Office za preduzeća

Pre nego što instalirate ili reinstalirate Office ili bilo koju pojedinačnu samostalnu Office aplikaciju, možda će vam pomoći da saznate da li je vaš proizvod deo plana Office za kuću ili plan Office za posao.

Odeljak ispod prikazuje koji plan Microsoft 365 ili jednokratna kupovina sistema Office 2019, 2016 ili 2013 proizvoda.

Proizvodi sistema Office za kuću obično zahtevaju Microsoft nalog. Office za preduzeća se često povezuju sa nalogom za posao ili školu e-pošte koji vam je dodeljen Microsoft 365 administrator.

Treba da uporedite planove ili da preuzmete detalje o cenama? Ako još niste kupili Office proizvod ili želite da uporedite koje su aplikacije ili usluge uključene u različite proizvode, pročitajte članak Office proizvodi.

Savet: Ako ste vlasnik preduzeća ili osoba zadužena za upravljanje sistemom Office u organizaciji i želite više informacija o podešavanju Microsoft 365 za preduzeća, pogledajte članak Podešavanje usluge Microsoft 365 za preduzeća.

Office planovi

Koristite dolenavedenu listu da biste potvrdili koji plan koristi vaš Office proizvod.

Napomena: Ako imate Office Professional Plus putem pretplate preduzeća na Microsoft HUP pogodnost, pogledajte Office putem HUP.

Office za kuću

Savet: Niste sigurni koji proizvod imate? Pronađite ime proizvoda tako što ćete se prijaviti na portal za nalog sa Microsoft nalog koji ste povezali sa sistemom Office.

Microsoft 365 Family pretplate: One obuhvataju desktop verzije Office aplikacija koje možete da instalirate. Pogledajte koje aplikacije su uključene.

Microsoft 365 Family
Microsoft 365 Personal
Microsoft 365 Personal

Office 2019, Office 2016 ili Office 2013 verzije dostupne kao jednokratna kupovina: Sledeći proizvodi uključuju verzije Office aplikacija koje možete da instalirate. Pogledajte koje aplikacije su uključene.

Office Home & Student
Office Home & Business
Office Professional

Samostalne Office 2019, 2016 ili 2013 aplikacije dostupne kao jednokratne kupovine

Word
Excel
PowerPoint
OneNote *
Outlook
Access
Publisher
Project
Io

Savet: *Verzija programa OneNote je samo dostupna u verzijama 2016 i 2013. Počev od izdanja sistema Office 2019, OneNote za Windows 10 je podrazumevana verzija usluge OneNote za klijente koji koriste Microsoft 365 i Office 2019. Pogledajte Najčešća pitanja.

Office za preduzeća

Savet: Niste sigurni koju pretplatu ili proizvod imate? Pogledajte koje Microsoft 365 Business proizvod ili licencu imam? Ovi proizvodi su obično povezani sa poslovnim ili školskim nalogom.

Microsoft 365 za preduzeća pretplate: Ove obuhvataju potpuno instalirane Office aplikacije. Pogledajte koje Office aplikacije su uključene.

Microsoft 365 za preduzeća
Microsoft 365 Business Standard
Microsoft 365 Apps za velika preduzeća

Office 365 A5

Microsoft 365 Apps za velika preduzeća
Office 365 Enterprise E3
Office 365 Enterprise E4
Office 365 Enterprise E5

Microsoft 365 Business Standard (neprofitne organizacije)
Office 365 nije E3
Office 365 nije E5

Office 365 U.S. vladin E3
Office 365 U.S. vladin E4

Project online Professional
Project online Premium

Visio Plan 2

Pretplate bez kompletnih, instaliranih Office aplikacija:

Napomena: Pomoću ovih Microsoft 365 pretplata nemate ništa da instalirate, ali možete da pristupite i koristite verzije sistema Office na mreži u Veb pregledaču. Upoznajte se sa prvim koracima uz Office Online u usluzi Office 365.

Microsoft 365 Business Basic
Office 365 Enterprise E1
Office 365 obrazovanje
Office 365 neprofitni biznis Essentials
Office 365 nije profitna E1
Office 365 ameriиka vlada E1
Project online Essentials
Visio Plan 1

Savet: Ako ste zainteresovani da prebacite ili dodate plan koji uključuje verziju sistema Office za računare, pogledajte članak Prebacivanje na drugi microsoft 365 za posao ili kupovina druge Microsoft 365 za preduzeća.

Verzije sistema Office 2019, Office 2016 ili Office 2013

  Office Professional Plus*

Savet: Ako ste administrator i imate Office Professional Plus putem količinskog licenciranja, pogledajte članak Aktiviranje izdanja sistema Office putem količinskog licenciranja.

* Ako ste Office Professional Plus kroz pretplatu preduzeća na Microsoft Hup dobrotvornipregled, pogledajte Office putem Hup.

Spremni ste da instalirate Office?

Ako ste spremni da instalirate Office, izaberite verziju ispod, a zatim pratite korake za planove za kuću ili preduzeća.

Takođe pogledajte

Rešavanje problema prilikom instaliranja Office

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×