Podešavanje e-pošte u sistemu Windows Mobile 6.5

Možete da podesite Exchange ActiveSync e-poštu na sistemu Windows Mobile 6.5. Kada podesite Exchange nalog na svom uređaju, moći ćete da pristupate e-porukama, kalendaru i kontaktima i sinhronizujete ih. Ako želite da koristite samo e-poštu, možete podesiti POP ili IMAP e-poštu na sistemu Windows Mobile 6.5.

Podešavanje Exchange ActiveSync e-pošte na sistemu Windows Mobile 6.5

 1. Dodirnite stavke Početak > Razmena poruka > Podešavanje e-pošte.

 2. Unesite e-adresu i lozinku, a zatim dodirnite dugme Dalje.

 3. Proverite da li je potvrđen izbor u polju za potvrdu Probajte da automatski preuzmeš postavke za e-poštu sa interneta, a zatim dodirnite dugme Dalje.

 4. Vaš mobilni telefon će pokušati da dobavi postavke automatski sa interneta. Ako ovo ne bude uspešno, dodirnite dugme Sledeće. U suprotnom, idite na korak 8.

 5. Za Vaš dobavljač e-pošte izaberite Exchange server, a zatim dvaput dodirnite dugme Dalje.

 6. Unesite e-adresu (na primer, tony@contoso.com) a zatim dodirnite dugme Dalje.

  Unesite e-adresu (na primer, tony@contoso.cn) a zatim dodirnite dugme Dalje.

 7. Dodirnite polje Server i unesite ime servera, a zatim dodirnite dugme Dalje. Ako se povezujete sa Microsoft 365 e-poštom, koristite Outlook.Office365.com za ime servera. Ako ne koristite Microsoft 365, pogledajte članak Pronalaženje imena ActiveSync servera kasnije u ovom članku.

  Dodirnite polje Server i unesite ime servera, a zatim dodirnite dugme Dalje. Ako se povezujete sa Microsoft 365 e-poštom, koristite partner.Outlook.CN za ime servera. Ako ne koristite Microsoft 365, pogledajte članak Pronalaženje imena ActiveSync servera kasnije u ovom članku.

 8. Unesite korisničko ime i lozinku, a zatim dodirnite dugme Dalje. Vaše korisničko ime je puna e-adresa.

 9. Potvrdite izbor u poljima z apotvrdu za tipove stavki koje želite da vidite na uređaju, a zatim dodirnite dugme Završi.

 10. Dodirnite dugme U redu ako vas program Exchange ActiveSync pita da nametnete smernice na telefonu. Smernice vam omogućavaju da konfigurišete lozinku na telefonu i koristite brisanje na udaljenom uređaju da biste obrisali sve podatke sa mobilnog telefona u slučaju gubitka ili krađe telefona.

Potrebna vam je pomoć?

Ako program za e-poštu ne može automatski da pronađe ime Exchange ActiveSync servera, možda ćete morati da ga potražite.

 • Ako se povezujete sa Microsoft 365 e-poštom, koristite Outlook.Office365.com kao ime Exchange ActiveSync servera.

 • Ako se povezujete sa Exchange poštanskim sandučetom i ne koristite Microsoft 365 ili ako niste sigurni da li koristite Microsoft 365, slijedite ove korake da biste pronašli ime Exchange ActiveSync servera.

 1. Prijavite se na nalog koristeći Outlook Web App. Za pomoć oko prijavljivanja, pogledajte članak Prijavljivanje u Outlook na vebu.

 2. Ako se povezujete sa Exchange poštanskim sandučetom, ali ne koristite Microsoft 365, Exchange ActiveSync ime servera se nalazi na traci adresa u pregledaču kada se prijavite u Outlook na vebu, ali bez vodećih https:// i bez zaostalih /OWA. Na primer, ako je adresa koju koristite za pristup aplikaciji Outlook na vebu https://mail.contoso.com/owa, ime Exchange ActiveSync servera je mail.contoso.com.

 3. Ako ne možete da se povežete sa poštanskim sandučetom koristeći informacije navedene ranije u ovom odeljku, pokušajte da upotrebite vrednost za ime servera koju možete da vidite u Outlook Web App opcijama.

  1. U Outlook Web App, na traci sa alatkama kliknite na dugme postavke Ikona „Postavke“ > Pošta > pop i IMAP.

   Napomena: Iako ne podešavate POP3 nalog, upotrebićete ovu vrednost da biste utvrdili ime svog Exchange ActiveSync servera.

  2. U okviru stavke POP postavka pogledajte vrednost za stavku Ime servera.

   Ako je vrednost imena serveraOutlook.Office365.com, vaš nalog jeMicrosoft 365poslovni ili školski nalog i možete da koristite Outlook.Office365.com kao ime Exchange servera.

   Ako za Ime servera ne stoji vrednost outlook.office365.com, možete pokušati da upotrebite ime servera navedeno na stranici sa opcijama. Na primer, ako je ime servera „mail.contoso.com“, pokušajte da kao ime Exchange servera upotrebite „mail.contoso.com“.

Ako program za e-poštu ne može automatski da pronađe ime Exchange ActiveSync servera, možda ćete morati da ga potražite.

Ako se povezujete sa Microsoft 365 e-poštom, koristite partner.Outlook.CN kao ime Exchange ActiveSync servera. Exchange ActiveSync server partner.Outlook.CN može da se koristi ako koristite najnoviju verziju Microsoft 365.

Ako ne koristite Microsoft 365 ili ako niste sigurni da li koristite najnoviju verziju Microsoft 365, slijedite ove korake da biste pronašli ime Exchange ActiveSync servera. Pratite ove korake da biste odredili ime Exchange ActiveSync servera.

 1. Prijavite se na nalog koristeći Outlook Web App.

 2. U Outlook Web App, na traci sa alatkama kliknite na dugme postavke Ikona „Postavke“ > pošta > pop i IMAP.

  Napomena: Iako ne podešavate POP3 nalog, koristićete ovu vrednost da biste utvrdili ime Exchange ActiveSync servera.

 3. U okviru stavke POP postavka pogledajte vrednost za Ime servera.

 4. Ako ime servera prikazuje partner.Outlook.CN, poslovni ili školski nalog se nalazi na najnovijoj verziji verzije Microsoft 365 i možete da koristite partner.Outlook.CN kao ime Exchange ActiveSync servera.

 5. Ako je vrednost Ime servera u formatu podxxxxx.partner.Outlook.CN, vaš nalog poslovni ili školski nalog još nije na najnovijoj verziji Microsoft 365 i možete da koristite M.partner.Outlook.CN kao ime Exchange ActiveSync servera.

 6. Ako vrednost Ime servera sadrži ime vaše organizacije, na primer pop.contoso.cn, onda se ime Exchange ActiveSync servera je sadržana u traci adresa u pregledaču kada ste prijavljeni u Outlook na vebu, ali bez uvodnog https:// i bez završnog /owa. Na primer, ako je adresa koju koristite za pristup usluzi Outlook na vebu https://mail.contoso.cn/owa, ime Exchange ActiveSync servera je mail.contoso.cn.

 1. Dodirnite stavke Početak > Razmena poruka > Podešavanje e-pošte.

 2. Unesite e-adresu i lozinku, a zatim dodirnite dugme Dalje.

 3. Opozovite izbor u polju za potvrdu Probaj da automatski preuzmeš postavke za e-poštu sa interneta, a zatim dodirnite dugme Dalje.

 4. Izaberite stavku Internet e-pošta za Dobavljač e-pošte, a zatim dodirnite dugme Dalje.

 5. Unesite svoje ime (na primer, Nemanja Stanković) i opcionalno promenite Ime naloga za prikaz, a zatim dodirnite dugme Dalje.

 6. Unesite server dolazne pošte. Ako se povezujete sa Microsoft 365 e-poštom, ime IMAP ili POP servera je outlook.office365.com. Ako ne koristite Microsoft 365, pogledajte članak Pronalaženje imena pop ili IMAP servera kasnije u ovom članku.

  Unesite server dolazne pošte. Ako se povezujete sa Microsoft 365 e-poštom, ime IMAP ili POP servera je partner.Outlook.CN. Ako ne koristite Microsoft 365, pogledajte članak Pronalaženje imena pop ili IMAP servera kasnije u ovom članku.

 7. Izaberite Tip naloga (POP3 ili IMAP4), a zatim dodrinite dugme Dalje.

 8. Unesite svoje korisničko ime (na primer, tony@contoso.com), a zatim dodirnite dugme dalje. Lozinka bi trebalo da bude uneta iz koraka 2.

  Unesite svoje korisničko ime (na primer, tony@contoso.cn), a zatim dodirnite dugme dalje. Lozinka bi trebalo da bude uneta iz koraka 2.

 9. Unesite ime servera odlazne pošte (SMTP). Ako se povezujete sa Microsoft 365 e-poštom, ime SMTP servera je SMTP.Office365.com. Ako ne koristite Microsoft 365, pogledajte članak Pronalaženje imena pop ili IMAP servera kasnije u ovom članku.

  Unesite ime servera odlazne pošte (SMTP). Ako se povezujete sa Microsoft 365 e-poštom, ime SMTP servera je SMTP.Office365.CN. Ako ne koristite Microsoft 365, pogledajte članak Pronalaženje imena pop ili IMAP servera kasnije u ovom članku.

 10. Izaberite označeno polje Server odlazne pošte zahteva potvrdu identiteta i proverite da li je polje označeno sa Koristite isto korisničko ime i lozinku za slanje e-pošte izabrano.

 11. Odaberite koliko često želite da telefon proverava nove poruke. Ako ne želite da telefon ikada proverava nove poruke, izaberite Ručno.

 12. Dodirnite dugme Završi.

Ako se povezujete sa Microsoft 365 e-poštom, ime servera za IMAP i POP je Outlook.Office365.com i ime servera za SMTP je SMTP.Office365.com.

Ako se povezujete sa Microsoft 365 e-poštom, ime servera za IMAP i POP je partner.Outlook.CN i ime servera za SMTP je SMTP.Office365.CN. Ove postavke se mogu koristiti ako koristite najnoviju verziju Microsoft 365.

Ako se povezujete sa Exchange poštanskim sandučetom i ne koristite Microsoft 365 ili ako niste sigurni da li koristite Microsoft 365, uradite sledeće da biste pronašli postavke.

 1. Prijavite se na nalog koristeći Outlook Web App. Za pomoć oko prijavljivanja, pogledajte članak Prijavljivanje u Outlook na vebu.

  Prijavite se na nalog koristeći Outlook Web App.

 2. U programu Outlook na vebu, na traci sa alatkama kliknite na dugme postavke Ikona „Postavke“ > opcije > nalog > mojim > postavkama za pop ili IMAP pristup.

 3. Ime POP3, IMAP4 i SMTP servera i ostale postavke koje bi trebalo da unesete navedene su na stranici Postavke za POP ili IMAP pristup u okviru POP postavka ili IMAP postavka i u okviru SMTP postavka.

Šta još treba da znam?

 • Ako nalog e-pošte zahteva registraciju, morate ga registrovati prvi put kada se prijavite u program Outlook Web App. Povezivanje sa nalogom e-pošte preko mobilnog telefona neće uspeti ako niste registrovali nalog putem usluge Outlook Web App. Kad se prijavite na svoj nalog, odjavite se. Zatim probajte da se povežete pomoću mobilnog telefona.

 • Ako bude zatraženo da kreirate lozinku a vi to ne uradite, nećete moći da šaljete i primate e-poštu.

 • Ako ne prihvatite smernice poslate na vaš mobilni telefon, nećete moći da pristupite informacijama na njemu .

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×