Podešavanje jezika i vremenske zone u Microsoft Bookings

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako koristite Microsoft rezervacije i vide rezervacije kreirane u pogrešno vreme je moguće postavke vremenske zone treba promeniti. Ili, ako su neke rezervacije u pogrešan jezik, moraćete da biste promenili postavke jezika.

Postoje dve nezavisne jezika i vremenske zone postavke koje utiču na Rezervacije. Prvi upravlja poslovni deo iskustva. Kontrola jezika i vremenske zone rezervisanje kalendara i je podešen pomoću Outlook na vebu postavke koje se odnose na lični kalendar prijavljeni korisnik. Drugi skup postavke jezika i vremenske zone se primenjuju samouslužnog rezervisanje stranice koji klijenti koriste i su postavljanje pomoću jedinstvenih „regionalne postavke” stranice taj kontrola jezika i vremenske zone na toj stranici.

Ovaj članak objašnjava kako da pristupite ovim postavkama da biste se uverili da su vremenske zone i jezika ispravno podešen i kako da ih uređujete, ako je potrebno.

Napomena: Rezervacije je podrazumevano uključena za klijente koji imaju Office 365 Business Premium ili Office 365 A3 i Office 365 A5 pretplate. Rezervacije takođe dostupna je za klijente koji imaju Office 365 Enterprise E3 i E5, ali to je podrazumevano isključeno. Da biste uključili, pogledajte članak pristupite Office 365 poslovne aplikacije za enterprise pretplate.

Postavljanje jezika i vremenske zone za rezervisanje kalendara

Rezervisanje kalendar koristi prijavljeni korisničke postavke jezika i vremenske zone. Ako prijavljivanje korisnika vremensku zonu podešena da vremenski okvir (EST), na primer, zatim rezervisanje kalendar će prikazivanje postojeće zakazane obaveze početka i završetka snimka u EST. Ova vremenska zona je prvobitno odredio kada korisnika Microsoft 365 i Outlook na vebu naloge kreirane. Preduzmite sledeće korake da biste podesili jezik i vremenska zona za rezervisanje kalendar.

Prvo, prijavite se na Microsoft 365 i izaberite pločicu Outlook na stranici odredišne lokacije na (pogledajte ispod) ili u Microsoft 365 pokretanja aplikacija.

Matična stranica za Office 365 sa istaknutom aplikacijom Outlook

Kada aplikacija ste kliknuli su otvorena, kliknite na Settings icon u gornjem desnom uglu ekrana da biste otvorili lični i postavke naloga. Tražite „vremenska zona” u polju za pretragu postavke table. Na tabli će se ažurirati da biste prikazali trenutni ličnih postavki jezika i vremenske zone za ovaj nalog. Kao što je naznačeno, ova postavka kontroliše i jezika i vremenske zone rezervisanje kalendara. Ako morate da izvršite sve promene, kliknite na padajuću strelicu u okviru jezik ili trenutne vremenske zone i odaberite koja najviše odgovaraju izbore.

Postavke stranice koja prikazuje trenutne vremenske zone

Kada ste uradili to kliknite na dugme „Sačuvaj”. Postavke tabla zatvori, Outlook na vebu će se ponovo pokrenuti i nove postavke jezika i vremenske zone će se primeniti.

Podešavanje jezika i vremenske zone za rezervisanje stranicu

  1. U Microsoft 365, izaberite pokretanje aplikacija, a zatim izaberite rezervacije.

  2. U oknu za navigaciju izaberite rezervisanje stranice i izaberite stavku Promeni jezika i postavke vremenske zone.

    Sreenshot: izaberite stavku postavke jezika i vremenske zone za rezervacije kalendara
  3. Izaberite jezik i trenutne vremenske zone i odaberite stavku u redu.

    Snimak ekrana: Izaberite jezik i trenutne vremenske zone

Takođe pogledajte

Objavljivanje ili opozivanje objavljivanja stranicu rezervisanje

Upoznajte Microsoft rezervacije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×