Podešavanje ko može da pregleda i menja novu lokaciju projekta

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako se lokacija projekta je podesite da koristi jedinstvene dozvole, prvi korak nakon kreiranja lokacije je da biste podesili grupe za lokaciju. Ove grupe se koriste da biste kontrolisali ko može da vidi i radite na lokaciji projekta. Koje su snimili direktno na stranicu gde možete da postavite ove grupe, nakon što kreirate lokaciju.

Da biste podesili grupe za lokaciju projekta, uradite sledeće:

  1. Na stranici Podešavanje grupa za ovu lokaciju, u odeljku Posetioci ove lokacije, odaberite osobe koje će moći da pregledaju lokaciju, bez unošenja promena. To mogu da budu direktori ili drugi zainteresovani koji možda žele da vide status projekta, a da pri tom ne menjaju nikakve podatke projekta.

    Možete odabrati da:

    • Kreirate novu grupu    Ako odaberete da kreirate novu grupu, unesite ime nove grupe ukoliko ne želite da prihvatite podrazumevano, a zatim otkucajte korisničko ime za svaku osobu kojoj želite da omogućite da pregleda lokaciju kao posetilac. Možete da unesete više naloga odvojenih tačkom i zarezom (;). Kada unesete naloge možete da kliknete na dugme Proveri imena kako biste ih proverili. Ili, ako niste sigurni koje je korisničko ime osobe koju hoćete da dodate kao posetioca, kliknite na dugme Potraži, a zatim pretražite koristeći ime osobe.

    • Korišćenje postojeće grupe    Ako odaberete da ponovo da koristite postojeću grupu kao gledaocima lokacije projekta, izaberite opciju Koristi postojeću grupu , a zatim izaberite grupu sa liste.

  2. U okviru Članovi ove lokacije izaberite osobe koje će imati mogućnost dodavanja, uređivanja i brisanja zadataka, dokumenata i drugih informacije na lokaciji. Kao i za grupu posetilaca, možete odabrati da koristite postojeću grupu za ovaj nivo dozvole, ako vam to odgovara.

  3. U okviru Vlasnici ove lokacije izaberite osobe koje će imati punu kontrolu nad svim dostupnim opcijama na lokaciji. To uključuje mogućnost dodavanja i uklanjanja lista, biblioteka i drugih funkcija lokacije. I sada možete odabrati da za ovaj nivo dozvole koristite postojeću grupu, ako vam to odgovara.

  4. Kliknite na dugme U redu da biste u te grupe dodali osobe koje ste odabrali i počeli da koristite lokaciju.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×