Podešavanje ličnih opcija u programu Skype za posao

Podešavanje ličnih opcija u programu Skype za posao

Prozor "Lične opcije" u Skype za posao je mesto gde možete da promenite postavke za prijavljivanje da biste ubrzali proces prijavljivanja, naveli informacije o prisutnosti i sastanku u kalendaru da bi se prikazale drugima u Skype za posao i Skype za posao kako želite da ona komunicira sa drugim Office programima.

Evo kako da pristupite prozoru "Lične opcije":

 1. U glavnom prozoru Skype za posao kliknite na dugme opcije Dugme "Opcije" u programu Skype za posao i izaberite stavku ličnoili kliknite na strelicu pored dugmeta Opcije Dugme „Opcije“ u programu Skype za posao sa strelicom nadesno. i izaberite stavku Alatke>.

  Meni "Opcije" u programu Skype za posao.

 2. Na stranici Opcije izaberite stavku lično.

  Prozor "Opcije" u programu Skype za posao sa izabranim ličnim karticom.

Napomena: Ako ste izabrali traku sa menijima, možete da otvorite meni opcije iz glavnog prozora Skype za posao tako što ćete kliknuti na dugme Alatke > Opcije , a zatim izabrati stavku lično.

Postavljanje opcija za prijavljivanje

Promena adrese za prijavljivanje

 • U okviru moj nalog, u polju Adresa za prijavljivanje otkucajte ime korisničkog naloga.

  Opcije mog naloga u prozoru "aplikacije Skype za posao".

  Napomena:  Ako vaša organizacija koristi Microsoft 365, preporučujemo da ne menjate naprednu postavku, zato što je trenutni izbor, automatska konfiguracija, potreban za Microsoft 365.

Da biste se automatski prijavili i pokrenuli Skype za posao

 • U okviru moj nalogpotvrdite izbor u polju za potvrdu automatski pokreće aplikaciju kada se prijavim na Windows .

  Napomena: Da biste podesili da se glavni prozor programa Skype za posao otvori ispred drugih prozora kada se pokrene, potvrdite izbor u polju za potvrdu Pokreni aplikaciju u prednjem planu kada se pokrene. Ako se ne izabere ova opcija, Skype za posao ikona se pojavljuje u Windows sistemskoj traci poslova (u sistemskoj paleti) kada se Skype za posao pokrene.

Zaustavljanje programa Skype za posao od automatskog pokretanja

 • U okviru moj nalogopozovite izbor u polju za potvrdu automatski pokreće aplikaciju kada se prijavim na Windows .

Postavljanje opcija za Exchange i Outlook integraciju

Da bi se prisutnost automatski prikazala kada ste na sastanku

 • U okviru Exchange i Outlook integracijapotvrdite izbor u polju za potvrdu Ažuriraj moje prisustvo na osnovu informacija iz kalendara . Da biste naveli ko može da vidi ove informacije, koristite sledeće postavke:

  Opcije razmene i Outlook u meniju "Skype za posao".

  • Da biste prikazali ove informacije kontaktima u radnoj grupi, potvrdite izbor u polju za potvrdu Prikaži temu sastanka i lokaciju na kontakt u okviru stavke privatnost u mojoj radnoj grupi .

  • Da biste informacije „Odsutan iz kancelarije“ u programu Outlook prikazali kontaktima, potvrdite izbor u polju za potvrdu Prikaži informacije o mom statusu „Odsutan iz kancelarije“ kontaktima sa odnosima privatnosti „Prijatelji i porodica“, „Radna grupa“ i „Kolege“. Opozovite izbor u polju za potvrdu da biste sakrili informacije „Odsutan iz kancelarije“ od svih kontakata.

Da biste sačuvali istoriju razgovora ili istoriju telefonskih poziva u programu Outlook

 • U okviru Exchange i Outlook integracijapotvrdite izbor u polju za potvrdu Sačuvaj razgovore putem trenutnih poruka u fascikli "Istorija razgovora e-pošte " ili u fascikli "Čuvanje evidencija razgovora" u fascikli "Istorija razgovora e-pošte " Opoziv ovih polja za potvrdu znači da istorija trenutnih poruka i istorija telefonskih poziva se ne čuvaju.

  Sačuvajte opcije trenutnih poruka izabranih u opcijama za Exchange i Outlook integraciju.

Podešavanje opcija lokacije

Koristite opcije u okviru lokacija da biste naveli da li će Skype za posao deliti trenutnu lokaciju na kontakt kartici i sa drugim Office programima.

 • U okviru lokacijapotvrdite izbor u polju za potvrdu Deli informacije o mojoj lokaciji sa drugim programima koje koristim .

  Opcije lokacije u meniju "Skype za posao".

  Napomena:  Ako odaberete ovu postavku, svi kontakti (osim spoljnih kontakata) mogu da vide vašu lokaciju.

Podešavanje opcija za prikazivanje slike

Koristite opcije u okviru Prikazivanje slika da biste naveli da li želite da vidite slike drugih ljudi.

 • U okviru Prikaži slikepotvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Prikaži slike kontakata . (Slike se podrazumevano prikazuju. Slike imaju više ispravnih nekretnina, tako da ako vam je na listi važniji, možda ćete želeti da opozovete ovu opciju. )

  Opcije slike u meniju "Skype za posao".

  Napomena: Ako opozovete izbor u ovom polju, drugi neće videti vaše slike u Skype za posao i nećete videti slike pošiljalaca i prijemnika u razgovorima i grupe.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Takođe pogledajte

Postavljanje naprednih opcija veze

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×