Upravljajte zakazanim obavezama, planovima, budžetima – lako uz Microsoft 365

Podešavanje oblaka

Podešavanje usluge

Pogledajte Microsoft 365 Business Premium Podešavanje

Fotografija Surface Book uređaja
 1. Prijavite se u Microsoft 365 centar administracije i izaberite stavku Idi na Podešavanje. Počeće čarobnjak za podešavanje.

 2.  Na stranici Instaliranje Office aplikacija možete odabrati da instalirate Office aplikacije na računaru ili izaberite stavku Nastavi.

 3.  Na vašem domenu se nalazi lična stranica, unesite ime domena za posao, a zatim izaberite stavku koristi ovaj domen. Ako koristite uobičajeni registrator kao što je Wordpres ili GoDaddy, zapisi će se automatski dodavati na ovoj stranici.

 4. Na stranici verifikovanje domena izaberite stavku Verifikuj da biste potvrdili vlasništvo nad svojim domenom, a zatim se prijavite na nalog registra domena. Da biste Microsoft dodali TXT zapis za verifikaciju naloga, izaberite stavku Potvrdi.

 5. Na stranici Dodavanje korisnika i dodeljivanje licenci unesite imena korisnika, prezimena i korisnička imena. Zatim izaberite stavku Dodaj korisnike i dodeli licence.

 6. Na stranici informacije o prijavljivanju unesite alternativne e-adrese za korisnike, a zatim izaberite stavku Pošalji e-poruku i nastavite.

 7.  Na stranici Aktiviranje zapisa kliknite na dugme Nastavi.

 8.  Na stranici Dodavanje DNS zapisa preporučujemo da usluge budu uključene za e-poštu, timove i bezbednost mobilnog uređaja. Izaberite stavku Konfigurisanje, a zatim izaberite stavku Poveži da biste potvrdili promene sa registrom domena.

 9.  Na stranici " Zaštita od napredne Internet pretnje ", ostavite Office dodatnu zaštitu pretnje , pregledajte šta će biti skenirano, a zatim izaberite stavku Kreiraj napredne smerniceza zaštitu opasnosti.

 10.  Ako želite, opcionalno možete da instalirate Outlook na mobilnim uređajima. Izaberite stavku Nastavi.

 11. Na stranici pomagaиi koristite Microsoft timove , odaberite da li želite da pošaljete e-poštu korisnicima u organizaciji o timovima, a zatim izaberite stavku Nastavi.

 12. Na stranici Zaštita podataka u sistemu Office za mobilne uređaje , ostavite Upravljanje aplikacijom za mobilnu aplikaciju, proširite postavke i pregledajte ih, a zatim izaberite stavku Kreiraj smernice za upravljanje mobilnim aplikacijama.

 13. Kada se podešavanje završi, vratite se u Microsoft centar administracije. U centru administracije možete da nastavite sa podešavanjem funkcija kao što su Windows 10 smernice, dlp itd.

Podešavanje je dovršeno.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×