Podešavanje opštih opcija

Koristite opcije da biste naveli pozive, sastanke, opcije kontakta, pristupačnost i druge opšte postavke kao što je Pomoć. U zavisnosti od podešavanja vaše organizacije, neke opcije mogu biti isključene. Obratite se timu za tehničku podršku za više informacija.

Napomena:  Ovaj članak se odnosi na Office 365 kojim upravlja 21Vianet u Kini.

U ovom članku

Pozivi i sastanci

Broj telefona

Zahtevanje Wi-Fi za VoIP, glasa, sadržaja sastanka

Moji akreditivi

Kontakti

Fotografije

Pristupačnost

TTY

Ostalo

Pomoć

Osnovni podaci

Pozivi i sastanci

Broj telefona

Unesite broj svog mobilnog uređaja sa pozivnim brojevima države i regiona. Kada nije dostupna Wi-Fi veza ili mreža za prenos podataka (ako imate SIM karticu za iPad uređaj) za pridruživanje sastanku, Lync će vas pozvati na ovaj broj da bi vas povezao sa zvučnim delom Lync poziva.

  1. Dodirnite prvu ikonu sleva da biste prešli na ekran Moje informacije. Na ekranu Moje informacije dodirnite Opcije.

  2. Na ekranu Opcije dodirnite stavku Pozivi i sastanci, dodirnite Broj telefona, a zatim unesite broj svog mobilnog telefona, zajedno sa pozivnim brojem zemlje/regiona.

Zahtevanje Wi-Fi za VoIP, glasa, sadržaja sastanka

Ako vaš iPad uređaj ima vezu sa mobilnom mrežom za prenos podataka, možete da kontrolišete da li želite da upućujete Lync audio i video pozive i delite sadržaj sastanka koristeći samo Wi-Fi mrežu ili želite da koristite vezu sa mobilnom mrežom za prenos podataka kad niste povezani sa Wi-Fi mrežom. Više informacija o podrazumevanim i alternativnim postavkama potražite u članku Podešavanje postavki korišćenja podataka.

Moji akreditivi

Opcija Moji akreditivi je podrazumevano uključena da bi se sve informacije o sastancima i govornoj pošti prikazivale u programu Lync.

Postavka Exchange omogućava unos akreditiva ako su akreditivi sistema Exchange odvojeni od Lync postavki. Ukoliko su isti, ostavite prekidač Koristi Lync akreditive podešen na UKLJUČENO. Akreditivi sistema Exchange će vam trebati da biste prikazali sastanke i govornu poštu.

Postavke HTTP proxy servera su potrebne ako mreža vašeg preduzeća sadrži proxy server koji zahteva podešavanje akreditiva. Te informacije morate uneti da biste se prijavili i koristili aplikaciju na Wi-Fi mreži preduzeća.

Kontakti

Fotografije

  • Da biste prikazali ili sakrili slike kontakata, dodirnite UKLJUČENO ili ISKLJUČENO.

Pristupačnost

TTY

Režim tekstualnog telefona (TTY) koristi se za slanje teksta preko telefonske linije. TTY uređaj mora biti povezan sa iPad uređajem radi interpretacije izmenjenog zvuka. U suprotnom, možete imati loš kvalitet zvuka. Korišćenje TTY režima u konferencijskom pozivu takođe može izazvati probleme sa kvalitetom zvuka.

TTY režim je podrazumevano isključen. Dodirnite UKLJUČENO da biste ga uključili.

Ostalo

Pomoć

Dodirnite Pomoć da biste videli teme i video zapise pomoći.

Osnovni podaci

  1. Dodirnite Moje informacije, a zatim dodirnite Opcije.

  2. Na ekranu Opcije, u odeljku Ostalo, dodirnite Osnovni podaci da biste videli informacije o verziji, uslove korišćenja i izjavu o privatnosti.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×