Podešavanje opcija Skype sastanku u programu Skype za posao

Podešavanje opcija Skype sastanku u programu Skype za posao

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Na svim Skype za posao sastancima možete da koristite isti izbor za zvuk ili da podesite Skype za posao da vam ponudi opcije svaki put kada se pridružujete. To je korisno ako vam je potrebna drugačija audio-veza, u zavisnosti od sastanka ili lokacije.

Postavljanje opcija Skype za posao sastanka

 1. U okviru Kada se pridružim sastancima, ako želite da automatski otvorite okno za trenutne poruke, izaberite Prikaži IM. Ako želite da vidite spisak učesnika, izaberite Prikaži spisak učesnika.

 2. U okviru Podrazumevano za sastanke kliknite na dugme Promeni ako želite da koristite neku drugu aplikaciju umesto programa Skype za posao za sastanak ili ako želite da koristite drugu verziju programa Skype za sastanke.

 3. U okviru Pridruživanje konferencijskim pozivima otvorite padajući meni pored stavke Pridruži se zvuku sastanka iz i uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste za sastanak koristili audio i video uređaje računara (korišćenjem mikrofona i zvučnika ili slušalica na računaru), izaberite stavku Skype za posao.

  • Da biste Skype za posao poziv, izaberite broj telefona koji želite da vas pozovu. Ako ne vidite vaš broj telefona, idite na Opcije > telefoni stranice, i to dodali na listu moji brojevi telefona .

  • Da biste se uključili u sastanak pozivanjem, ukoliko zahtev za sastanak uključuje pozivni broj, izaberite opciju Ne pridružuj se zvuku, pridružite se sastanku, a zatim pozovite telefonom.

  • (Opcionalno) Ukoliko se pridružujete sa različitih lokacija ili uređaja i želite da izaberete način povezivanja sa sastankom svaki put kada se pridružite, potvrdite izbor u polju za potvrdu Pre pridruživanja sastanku, pitaj me koji audio uređaj želim da koristim.

 4. U okviru podsetnike za sastanke, Ne prikazuj obaveštenja kada je Outlook pokrenut je podrazumevano potvrđen. Da biste promenili, opozovite izbor u polju za potvrdu.

Napomena: Skype za posao može vas da pozove (i možete da podesite Skype za posao sastanke koji sadrže podatke za uključivanje u sastanak pozivanjem) samo ako je uključivanje u konferenciju biranjem konfigurisano za vaš nalog. Za više informacija obratite se tehničkoj podršci na svom radnom mestu.

Pogledajte naše video uputstvo na planiranje sastanaka Skype i promenu opcija

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×