Podešavanje opcija video uređaja u programu Lync 2010 Attendee

Podrška za Office 2010 završila se 13. oktobra 2020.

Izvršite nadogradnju na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa bilo kog uređaja i da biste nastavili da dobijate podršku.

Nadogradi odmah

Softver za komunikacije Microsoft Lync 2010 Attendee otkriva uređaje za komunikaciju koji su povezani sa računarom, uključujući Veb kameru. Uređaje takođe možete dodati ili promeniti kada instalirate Lync 2010 Attendee. Iako vam je za upućivanje video poziva potrebna Veb kamera, ona vam nije potrebna da biste primili poziv.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Prikaz opcija video uređaja

Da biste prikazali opcije Video uređaj, uradite nešto od sledećeg:

  • Pre nego što se pridružite sastanku, kliknite na dugme Start, izaberite stavku Svi programi, izaberite stavku Microsoft Lync 2010 Attendee, a zatim stavku Video uređaj.

  • Kada ste na sastanku, izaberite stavku Postavke, izaberite stavku Opcije, a zatim kliknite na dugme Video uređaj.

Vrh stranice

Podešavanje Veb kamere

Ako je Veb kamera pravilno povezana sa računarom, u opcijama Video uređaj prikazuje se video slika. Da biste koristili drugu kameru li da biste prilagodili postavke Veb kamere, uradite sledeće:

  1. Ako imate više uređaja i želite da se prebacite na drugi, sa padajuće liste izaberite uređaje na koji želite da se prebacite. Ako je povezan samo jedan uređaj, na padajućoj listi se prikazuje samo taj uređaj.

  2. Da biste prilagodili postavke, uključujući balans boja, kontrast i svetlinu, kao i crno-beli režim, kliknite na dugme Postavke Veb kamere, prilagodite postavke, a zatim kliknite na dugme U redu.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×